Rami Malek puhuu kokemuksistaan ahdistelusyytöksissä rvyettyneen Bohemian Rhapsody -ohjaajan kanssa: "Se ei ollut miellyttävää"

2:59
Näin luotiin Bohemian Rhapsody -elokuvan Freddie Mercury

Bohemian Rhapsody -elokuvan ohjaaja Bryan Singer on ollut pitkään useiden vakavien seksuaalisen häirinnän syytösten kohteena.

Bohemian Rhapsody -elokuvassa Queenin legendaarisena Freddie Mercuryna ihastuttanut näyttelijä Rami Malek kertoi hiljattain, ettei työskentely elokuvan ohjaajan Bryan Singerin kanssa ollut helppoa. 

53-vuotias Singer on saanut osakseen useita seksuaalisen häirinnän syytöksiä. Ohjaaja sai potkut Bohemian Rhapsodyn tuotannon loppuvaiheilla ja hänen tilalleen tuli Dexter Fletcher. Singer on kuitenkin tunnustettu elokuvan ohjaajana. 

Singer tunnetaan töistään myös muun muassa X-Men- sekä Epäillyt-elokuvien ohjaajana. Mies on usein ollut pitkään useiden vakavien seksuaalisen häirinnän syytösten kohteena. Hiljattain neljä miestä väitti Singerin harrastaneen seksiä heidän kanssaan, kun he olivat alaikäisiä. Ohjaaja on kiistänyt kaikki syytökset.

Malekin kerrotaan kommentoineen uutisointia ottaessaan vastaan palkinnon roolisuorituksestaan Santa Barbaran kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla perjantaina 1. helmikuuta. Malek on vienyt roolinsa ansiosta myös parhaan näyttelijän Golden Globen sekä SAG Awardin. Hän on lisäksi ehdolla parhaan miespääosan Oscar-ehdokkaaksi. 

– Sympatiani ovat kaikkien niiden puolella, joiden on täytynyt kokea mitään sellaista, mitä olen kuullut tuolla tapahtuvan, Malek kommentoi tuoreimpia syytöksiä. 

Näyttelijältä kysyttiin, millaisia kokemuksia hänellä on Singerin kassa työskentelystä. Ohjaajan on kerrottu ottaneen yhteen Bohemian Rhapsody -elokuvan näyttelijöiden kanssa tuotannon aikana. Tämän jälkeen Singer ei tullut paikalle elokuvan kuvauksiin pitkään aikaan, jonka jälkeen hänet erotettiin. 

– Olen istunut siellä ja keskustellut kaikkien kanssa siitä, kuinka kaikki ansaitsevat äänen ja kaikki, jotka haluavat puhua Bryanin kanssa tapahtuneista asioista, ansaitsevat saada äänensä kuuluviin. 

– Mikä tulee omaan tilanteeseeni Bryanin kanssa, se ei ollut miellyttävää, ei alkuunkaan. Ja siinä on kaikki, mitä voin sanoa siitä tässä vaiheessa. 

Samalla viikolla kun Singer sai potkut elokuvan tuotannosta, Cesar Sanchez-Guzman nosti syytteen Singeriä vastaan, väittäen ohjaajan raiskanneen hänet vuonna 2003, kun hän oli 17-vuotias. Singer on kiistänyt koskaan edes tavanneensa Sanchez-Guzmanin. 

Lähde: NJ.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja