Rallitähti Thierry Neuvilleltä hapanta tekstiä Kalle Rovanperän suuntaan

Suurta draamaa! Thierry Neuvilleltä iso virhe, pystyy jatkamaan ulosajon jälkeen 0:44
Thierry Neuville teki kalliin virheen Kroatian MM-rallin päätöspäivänä reilu kaksi viikkoa sitten.

Hyundain Thierry Neuville johtaa MM-sarjaa ennen tällä viikolla ajettavaa Portugalin MM-rallia, mutta belgialaiskuski on silti turhautunut.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Sardinian MM-ralli 30.5.-2.6.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Neuville, joka johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla päävastustajaansa Toyotan Elfyn Evansiin, starttaa erikoiskokeille ensimmäisenä perjantain ajopäivänä. Tämä on tunnetusti kaukana ideaalipaikasta Portugalin sorarallissa.

Evans lähtee matkaan toisena, mutta Toyotan osa-aikakuskit Kalle Rovanperä ja Sebastien Ogier – ennakkoon kisan kuumimmat voittajasuosikit – nauttivat lähtöpaikkaedusta starttisijoilla 7 ja 5, jos olosuhteet pysyvät kuivina.

Neuville toteaa kisan alla, ettei hän ole "kovin luottavainen".  

– Ajan ensimmäisenä (perjantaina) ja takanani parhailla paikoilla starttaavat kaikki ne, jotka ajavat puolet tai osan MM-sarjasta... se on turhauttavaa meille. Tiedämme, että kisasta tulee vaikea, Neuville kommentoi Dirtfishille

– Emme odota paljoa muuta kuin hyvää starttipaikkaa sunnuntaille, jotta saisimme napattua muutamia ekstrapisteitä. Se on kaikki, mitä voimme tehdä. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Neuville linjaa, että menestymiseen vaaditaan tasaisuutta, hyvät säädöt ja luottamusta autoon. 

– Starttipaikka ja tien kunto merkitsevät myös paljon. Jos sataa, olemme nopeita, mutta kuivalla kelillä olemme isommissa ongelmissa, sillä kaikki tuntevat erikoiskokeet hyvin. 

– Olin tyytyväinen autoon kisaa edeltävissä testeissä, ja keskityimme säätöihin, jotka antaisivat minulle luottamusta puskea liukkaissa olosuhteissa, Neuville summaa. 

Portugalin MM-ralli starttaa torstaina testierikoiskokeella kello 10.01 ja ensimmäisellä varsinaisella kisa-EK:lla kello 21.05. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat