Rallitähti Thierry Neuville rajussa onnettomuudessa testeissä – kuljettaja ja kartanlukija sairaalaan, paikalta otetuissa kuvissa auto on keskellä virtausta

1:20
Hybridiautot saapuvat rallin MM-sarjaan – tältä uudet menopelit näyttävät!

Hyundain rallitähti Thierry Neuville ja hänen kartanlukijansa Martijn Wydaeghe joutuivat rajuun onnettomuuteen kesken ensi kauden ralliauton ensimmäisten testien Ranskassa.

Neuvillen ensimmäiset kunnon testit Hyundain uunituoreen i20 N Rally1 -auton kanssa keskeytyivät dramaattisesti lounasaikaan lauantaina, kun auto suistui ulos tieltä.

Toistaiseksi onnettomuuden yksityiskohdat ovat vielä suurelta osin hämärän peitossa, mutta Hyundain julkaiseman tiedotteen mukaan kuljettajakaksikko ei ole hengenvaarassa.

Kartanlukija Wydaeghe on tallin mukaan loukannut olkapäätään ulosajon yhteydessä.

– Kaksikko on matkalla sairaalaan tarkempia arvioita varten, Hyundai kertoo.

Hyundain testit keskeytyivät aiemmin tällä viikolla vaikeiden säiden vuoksi, ja talli siirsi testauksen Alsacesta toiselle, lumettomalle paikakunnalle Ranskassa.

Sosiaalisessa mediassa onnettomuuspaikalla julkaistusta kuvista näkee, että Neuvillen auto on ajautunut kauaksi tiestä ja lepää pahasti vaurioituneena keskellä jokivirtausta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja