Rakkaus roihahti uudelleen: Suomalaistähdet selättivät aviokriisin

Useat suomalaistähdet ovat löytäneet yhteisen sävelen, ja jatkaneet elämäänsä yhdessä avioeropapereiden jättämisen jälkeen.

Monet suomalaispariskunnat ovat päätyneet hakemaan avioeroa, mutta löytäneet lopulta yhteisen sävelen ja puuttuvan kipinän.

Yksi eron jälkeen yhteistä elämää jatkaneista pariskunnista on entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg ja hänen aviomiehensä Niklas. Sohlbergit jättivät avioerohakemuksen käräjäoikeuteen kesällä 2012, mutta ero raukesi vuoden päästä harkinta-ajan umpeuduttua.

Kahden lapsen äiti ilahtui huomatessaan, kuinka paljon positiivista palautetta yhteenpaluu Niklaksen kanssa poiki.

– Moni on laittanut viestiä, että vitsi miten rohkea veto ja rohkea nainen. Ja on sanottu, että mahtavaa, ettei eron tarvitse aina johtaa lopulliseen eroon ja siihen surullisimpaan vaihtoehtoon. On myös tämä harkinta-aika, joka tässä tapauksessa myös tarkoitti sitä, että siinä oli oikeasti aikaa miettiä monta kertaa asia läpi, Heidi kertoi MTV.fille marraskuussa.

Enbuske & Linnanahde Crew’n juontaja Aki Linnanahde palasi yhteen vaimonsa kanssa keväällä. Pariskunnan avioero oli ehtinyt jo astua voimaan, ennen kuin päätös yhteenpaluusta varmistui.

– Olin tehdä elämäni suurimman virheen, Linnanahde kertoi Radio Novalla.

Linnanahde oli erossa vaimostaan yhdeksän kuukauden ajan.

Laulaja Laura Voutilainen ja hänen muusikkomiehensä Juha Heikkilä hakivat avioeroa vuonna 2009. Eroa ei kuitenkaan viety loppuun saakka, vaan pariskunta selätti aviokriisinsä.

Tuolloin Voutilainen kertoi Anna-lehdessä, että yhteisellä polulla jatkamista auttoi saman katon alla asuminen.

– Siitä on ollut niin paljon apua, että avioeroamme ei viety seuraavaan vaiheeseen, vaan päätimme vielä jatkaa uusin eväin Juhan kanssa yhdessä, Laura kertoi vuonna 2010.

Televisiosta tuttu koomikko Janne Kataja päätyi jättämään avioerohakemuksen Ulla-vaimonsa kanssa, mutta ero raukesi viime keväänä harkinta-ajan jälkeen.

– Meillä on nyt sellainen katsellaan-tilanne. Minulla on ainakin ihan hyvä fiilis, mies kertoi MTV.fille elokuussa.

Kataja jätti vaimonsa Ullan kanssa yhdessä erohakemuksen käräjäoikeuteen 23.5.2012. Avioero kuitenkin raukesi, koska pari ei hakenut lopullista avioeroa vuoden sisään harkinta-ajan alkamisesta.

Kimmo Elomaa haki avioeroa kansanedustajavaimostaan Kikestä vuoden 2012 lopulla 34 avioliittovuoden jälkeen. Ero ei kuitenkaan tullut lainvoimaiseksi, sillä kumpikaan osapuoli ei toimittanut toisen vaiheen hakemusta määräaikaan mennessä.

Vuoden 2013 alussa Kike Elomaa kertoi asuvansa viikonloppuisin pariskunnan yhteisessä kodissa Maskussa.

Tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto rakastuivat vuosituhannen vaihteessa. He ehtivät olla naimisissa seitsemän vuotta ennen avioeroa vuonna 2008.

Kovin kauaa laulajat eivät ehtineet olla erossa, sillä he palasivat yhteen jo seuraavana vuonna ja saivat yhteisen lapsen vuonna 2011.

– Olemme Petrin kanssa kummatkin sellaisia, että välillä asioita pitää ravistaa ja laittaa ne sitten järjestykseen. Emme ole persoonina sellaisia, että jos nyt kerta kerran ollaan menty naimisiin, niin sitten ollaan yhdessä loppuun saakka, tapahtuipa mitä tahansa. Nyt olen erittäin tyytyväinen elämääni, Tiina kertoi tuolloin.

(MTV VIIHDE)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja