Rakkaus leiskuu jehovantodistajien konventeissa: Kun tuhansia ihmisiä laitetaan saman katon alle, amorin nuoli tekee tehtävänsä – tässä kahden parin tarinat!

Rakkaus leiskuu jehovantodistajien perinteisissä konventeissa. Monille konventit ovatkin otollinen paikka löytää elämänkumppani – ja sen kyllä näkee. Vuoden kohokohtaan panostetaan ja laitetaan parasta päälle.

Amorin nuoli iski myös vantalaisiin Asta ja Jukka Paloseen, jotka rakastuivat noin 37 vuotta sitten jehovien pienemmässä konventissa.

– Se oli varmaan koko paketti, mutta kiinnitin aluksi huomiota siihen, että Asta oli ahkera, ja tietenkin hän oli kaunis nainen, niin kuin on edelleenkin. Mutta sisäinen kauneus on tärkein, Jukka Palonen kertoo. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

Jukka Palonen myöntää tehneensä aloitteen.

– Sanoin, että jos vierelleni jäät niin paljon sä näät. Ja se on pitänyt paikkansa, mies sanoo.

Asta ja Jukka Palonen viettivät juhannuksen Suomen suurimmassa konventissa Helsingin Messukeskuksessa. Heidän lisäkseen tapahtumaan osallistui yli 12 000 jehovan todistajaa.

Paloset kertovat, että suhde joutui koetukselle aivan alkutaipaleella pian tutustumisen jälkeen. Siitä he kertovat MTV Uutiset Liven haastattelussa, jonka voit katsoa kokonaisuudessaan yllä löytyvältä videolta! Videolla on myös toisen konventissa rakkauden löytäneen pariskunnan tarina.

Lue myös:

    Uusimmat