Koko Suomi leipoo -tuomarit Markus Hurskainen ja Toni Rantala nimeävät kaksi ominaisuutta, joilla hyvät leipurit erottuvat edukseen.
Herkullinen hyvänmielen ohjelma Koko Suomi leipoo palaa uusin jaksoin Maikkarin maanantai-iltoihin, kun ohjelman kuudes tuotantokausi alkaa juontaja Anne Kukkohovin johdolla 16. marraskuuta.
Toisistaan mittaa ottavat 12 taitavaa jauhopeukaloa ympäri Suomea, ja tuomareina viime kaudelta tuttu kaksikko Markus Hurskainen ja Toni Rantala.
Moni voisi ajatella, että 12 kakkua maistellessa voi iskeä paha olo, mutta tuomareiden mukaan näin ei kuitenkaan ole. Hurskaisen mukaan haastavampaa on löytää eroja samalla reseptillä tehdyistä leivonnaisista ja samaa mieltä on myös Rantala.
– Paha olo ei niinkään ole se juttu, mutta makuaisti ei saa turtua. kun erot ovat pieniä, niin pitää tehdä työtä sen eteen, hän kertoo.
LUE MYÖS: Koko Suomi leipoo palaa – tutustu uuden kauden kilpailijoihin
Tuomareiden mukaan eteen on vuosien mittaan tullut myös useita leivonnaisia, joita he eivät ole edes maistaneet. Sellainen hetki nähdään heidän mukaansa myös nyt alkavalla kuudennella kaudella.

