Koko Suomi leipoo -tuomari Markus Hurskainen antaa vinkin tuleville kilpailijoille – tätä mokaa ei kannata tehdä

Markus Hurskainen paljastaa, millaisia huijausyrityksiä Koko Suomi leipoo -ohjelmassa on ollut 5:10
Markus Hurskainen kertoo, miten tuomareilla pysyy pokka, jos kilpailijan tekemä leivonnainen on epäonnistunut.

Markus Hurskainen nähdään jälleen Koko Suomi leipoo -ohjelman tuomarina.

Markus Hurskainen on toiminut vuosia Koko Suomi leipoo -ohjelman tuomarina. Tänä vuonna Hurskaisen tuomarikollegana nähdään ensimmäistä kertaa kondiittorimestari Juliana Hokkanen

– Juliana on ollut ihan mahtava ja upeaa saada uutta energiaa. Siitä saa ihan uutta tekemisen meininkiä tähän koko ohjelmaan. Hän on hurjan taitava kondiittori.

Vuosien aikana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa on nähty monia kilpailijoita ja myös huijausyrityksiä. Hurskainen naureskelee, että välillä kilpailijoiden taskujen pohjilta saattaa löytyä jotain yllätyksiä.

– Miksei sitten joskus kuvaustauolla otettu puhelinta ja yritetty soittaa kavereilta tai muilta jeesiä. Mä luulen, että aika kiltisti tässä on menty. Aikataulu on sellainen, ettei varsinaista hyötyä siitä kuitenkaan tavallaan itselleen saa. 

Hurskainen vinkkaa, mitä kannattaa ottaa huomioon, jos osallistuu Koko Suomi leipoo -ohjelmaan.

– Jos vähänkään on katsonut kaikkia kausia, sieltä tunnistaa ne tuotteet, mitä on joka kausi mukana jollain tavalla. Pullataikina yksi, jos et treenaa pullataikinaa ja et ole ikinä leiponut pullaa, niin siinä on ehkä ensimmäinen moka. 

Yllä olevalla videolla Hurskainen kertoo, miten tuomareilla pysyy pokka, jos kilpailijan tekemä leivonnainen on epäonnistunut.

Koko Suomi leipoo myöhemmin syksyllä MTV Katsomo ja MTV3.

Lue myös:

    Uusimmat