Mainos

Rakastaako mies sinua vai rahojasi?

Epäiletkö, että mies tapailee sinua vain rahojesi takia? Lue lista ja ota selvää, rakastaako mies sinua vai rahojasi!

Ennen vain naiset olivat onnenonkijoita, mutta nykymaailmassa myös miehet voivat seurustella vain rahan takia. Mistä tiedät, onko mies kiinnostunut vain lompakostasi? Lue YourTangon lista ja ota selvää!

1. Sinulla on rahaa etkä epäröi käyttää sitä.

Saatat olla osakkaana lakifirmassa, menestyksekäs yrittäjä tai yksinkertaisesti yksi niistä naisista, joka tekee työnsä hyvin ja saa siitä oikeutetun korvauksen. Sinulla siis on rahaa, jolla voit käytännössä elättää jonkun muunkin itsesi lisäksi. Tämä saattaa olla onnenonkijalle tarpeeksi hyvä syy lyöttäytyä seuraasi.

2. Hän maksaa… aluksi.

– On vaikea sanoa, onko henkilö onnenonkija vai ei, koska yleensä he tarjoutuvat aluksi maksamaan esimerkiksi ravintolaillallisen hurmatakseen sinut. Nämä miehet usein esittävät, että heillä on rahaa, mutta todellisuudessa heillä ei sitä ole, sanoo tohtori Diana Kirschner.

Loppujen lopuksi mies ei enää maksakaan teidän menojanne, vaan olettaa, että sinä maksat kaiken.

3. Hänellä on kallis maku.

Haluaako mies käydä aina kalliissa ravintoloissa? Onko hän mieltynyt merkkivaatteisiin? Haluaako hän, että lähdette kalliille viikonloppumatkalle? Seurustelu- ja parisuhdeasiantuntija Nicole Johnsonin mukaan nämä ovat varoitusmerkkejä häntäheikistä.

– Mies seurustelee kanssasi varallisuutesi takia, jos hän koko ajan ehdottaa yhteistä shoppailuretkeä tai matkustamista sinun kustannuksellasi. Jos olet huolissasi, että hän deittaa vain rahojasi, jätä lompakkosi kotiin äläkä osta hänelle lahjoja. Älä myöskään ota vastaan kalliita lahjoja, hän neuvoo.

4. Hänellä syyttää rahaongelmistaan muita.

– Jos epäilet, että mies tapailee sinua vain rahan takia, ota selvää, onko hänellä paljon velkaa tai maksamattomia lainoja. Pyydä, että hän kertoo edellisestä vakavasta suhteestaan ja siitä, miten se päättyi, Kirschner vinkkaa.

Varo myös miestä, joka ei ota vastuuta huonosta rahatilanteestaan.

– Tällaiset miehet usein syyttävät toista naista tai entistä puolisoaan rahaongelmistaan, sanoo seurustelu- ja parisuhdeasiantuntija Julie Spira.

5. Hän pyytää sinulta rahaa.

Kirschnerin mukaan lainan pyytäminen on merkki siitä, että et ole hänelle rakas, vaan raha-automaatti.

– Pakota mies puhumaan kanssasi rahasta. Sinun täytyy tietää, kuinka jaatte kulunne. Lisäksi on hyvä ottaa selvää myös siitä, minkälaiset arvot hänellä on rahaa ja säästämistä kohtaan, Spira ehdottaa.

6. Hän ei työskentele.

Onko mies työtön tai työskentelee vain osa-aikaisesti? Se ei tarkoita automaattisesti sitä, että hän olisi onnenonkija. Herätyskellojen pitäisi alkaa soida, jos miehellä ei ole urahaaveita ja hän vaikuttaa täysin tyytyväiseltä tuhlatessaan sinun rahojasi.

– Varo miestä, joka kehottaa sinua nauttimaan varallisuudestasi eikä ota koskaan taloudellista vastuuta, Johnson sanoo.

7. Sinulla on tunne, että kaikki ei ole kohdallaan.

Tärkeintä on kuunnella omia vaistoja!

– Jos sinusta tuntuu siltä, että mies tapailee vain rahojasi, asia luultavasti on niin, Johnson toteaa.

Jos suurin osa näistä merkeistä on sinulle tuttuja omasta parisuhteestasi, saatat tapailla onnenonkijaa. Muista kuitenkin, että kaikki varattomat miehet eivät ole kiinnostuneita vain rahoistasi.

– Jos nainen tietää elättävänsä myös miehen ja on tyytyväinen tilanteeseen, järjestely voi myös toimia, Spira muistuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: YourTango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.