Raju kolari koetteli Sebastian Vettelin ja Mick Schumacherin välejä – noviisi haluaa kuulla mentorinsa ajatuksista

Hyvissä väleissä olevat F1-kuskit Sebastian Vettel ja Mick Schumacher varoivat viimeisen asti syyttelemästä toisiaan Miamin GP:n lopun kolarista.

Vettel ja Schumacher kävivät kovaa taistelua viimeisistä pistesijoista ja törmäsivät lopulta toisiinsa. Aston Martinilla ajavan Vettelin kisa päättyi keskeytykseen ja Haas-kuski Schumacher putosi etusiiven vaihdon jälkeen sijalle 15.

– Se oli tietysti sääli, että osuimme yhteen ja molemmat joutuivat ulos kisasta. Olen pettynyt Mickin ja itseni puolesta, Vettel kommentoi.

– En tiedä. En osannut odottaa häntä. Pitää katsoa tilanne uudelleen. Kun näin hänet, oli jo liian myöhäistä, hän jatkoi varovaisesti.

Toista kauttaan F1-sarjassa ajava Schumacher on saanut paljon tukea kokeneelta saksalaismestarilta. Hänkään ei lähtenyt syyttämään Vetteliä.

– On mukavaa, että olen voinut oppia häneltä. Hän on niin tärkeä minulle ystävänä. Olemme totta kai kilpakuskeja, Schumacher sanoi.

– On aina vaikea katsoa tilannetta auton sisältä, mutta on myös hyväksi, että käyn katsomassa, mitä Seb ajattelee siitä. Pitää vain mennä tästä eteenpäin, Haas-kuski totesi.

Lue myös:

    Uusimmat