Mainos

Räjähdysvaara! Lentomatkustajia kiellettiin tuomasta Samsungin kohu-uutuutta koneeseen

Yhdysvaltain liittovaltion ilmailuviranomainen FAA on varoittanut matkustajia käyttämästä Samsungin uutta Galaxy Note 7 -puhelinta lennoilla. Samsung veti laitteen myynnistä alkukuusta, kun laitteen akussa havaittiin räjähdysriski.

Yhdysvaltain liittovaltion ilmailuviranomainen FAA on varoittanut matkustajia käynnistämästä tai lataamasta Samsungin Galaxy Note 7 -puhelinta lennon aikana. Liittovaltion joukkoliikennelaki sallii matkapuhelimien akut lentokoneissa, mutta kieltää vialliset tai takaisinkutsutut.

Myös eräät lentoyhtiöt ovat estämässä puhelimen käyttöä lennoillaan. Muun muassa Singrapore Airlines, Qantas ja Virgin Australia pyysivät matkustajiaan käynnistämästä tai lataamasta kyseistä laitetta lentokoneessa.

Korean Air ei ole aikeissa kieltää Galaxy Note 7 -puhelimen käyttöä lennoillaan Samsungin kotimassa Etelä-Koreassa. Suuret Yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt eivät ole toistaiseksi antaneet omia lausuntoja, vaan viitanneet FAA:n lausuntoon.

Samsung ilmoitti syyskuun alussa keskeyttävänsä Galaxy Note 7:n myynnin ja kutsui takaisin 2 ja puoli miljoonaa laitetta kymmenessä maassa. Yhtiö aikoo korvata kuluttajilta kerätyt puhelimet uusilla.

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.