Raitiovaunun kuljettaja löysi jäniksen matkustamosta ja otti sen apukuskikseen – kunnes omistaja löytyi

Raitovaunun kuljettaja löysi jäniksen matkustamosta ja otti sen apukuskikseen – kunnes omistaja löytyi 1:41
Raitovaunun kuljettaja löysi jäniksen matkustamosta ja otti sen apukuskikseen – kunnes omistaja löytyi

Tragedian ainekset olivat käsillä, kun helsinkiläinen Alma-tyttö pudotti rakkaan unilelunsa raitiovaunumatkalla. Onneksi pupun löytäjällä olivat tuntosarvet herkkinä, ja tarinalle saatiin onnellinen loppu.

Helsinkiläisen Lakoman perheessä oli vaisu tunnelma, kun pienen Alma-tytön pupu putosi viime kuun lopulla rattaista ja katosi.

Tarinassa kävi kuitenkin onnellisesti ja paikalle ratsasti uljas ritari – ei tosin ratsulla vaan raitiovaunulla.

Alman pupu oli nimittäin tippunut pikaraitiovaunun lattialle, ja kuljettaja Santeri Johansson oli huomannut jäniksen matkustamossa Veräjämäen pysäkillä.

Hän ei kuitenkaan tehnyt sitä, mikä ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen, eli hukuttanut nuhjuista pupua löytötavaroiden joukkoon.

Sen sijaan hän otti jäniksen apukuskikseen ja kertoi Facebookissa Helsingin puskaradion sivuilla ottavansa pehmoeläimen sen jälkeen mukaansa.

– Otan tämän itselleni mukaan työpäivän jälkeen, koska löytötavaroista nämä löytävät omistajilleen harvoin, Johansson viestitti.

– Pääsee siis apukuskiksi niin monta kertaa, kunnes saadaan omistajalleen takaisin.

"Minä katsoin, että sehän on Alman pupu"

Alman äiti Sanna Lakoma huomasi ilmoituksen asiasta oman asuinalueensa äitien Whatsapp-ryhmästä.

– Sinne kilahti viesti, että olisiko tämä tuttu kaveri. Ja minä katsoin, että sehän on Alman pupu! Lakoma kertoo MTV Uutisille.

Nyt on äidin mukaan Alman uni turvattu.

– Tämä on tosi ihana juttu; olen todella kiitollinen tästä. Varmaankaan mitään tavaraa ei etsitä yhtä paljon kuin lasten unilelua, Lakoma toteaa helpottuneena.

Lue myös:

    Uusimmat