Raiskausyritys Helsingin Töölössä

Uhri kykeni harhauttamaan rikoksentekijän ja pääsi pakenemaan paikalta.

Nuorehko nainen joutui vakavan seksuaalirikoksen yrityksen kohteeksi varhain eilen aamulla Töölön kirjaston puistossa Helsingissä.

Poliisin mukaan raiskausyritys tapahtui puoli viiden aikaan aamulla, kun nainen oli palaamassa ravintolasta. Nainen kertoi oikaisseensa kotimatkalla Töölön kirjaston puiston halki. Puistossa paikalle ilmaantui yhtäkkiä naiselle entuudestaan tuntematon mies, joka pahoinpiteli naista voimakkaasti pään seutuville ja yritti raiskata hänet.

Uhri kykeni harhauttamaan rikoksentekijän ja pakeni. Nainen juoksi Topeliuksenkadulle, jossa hän tapasi polkupyörää taluttaneen miehen, jolle hän kertoi tapahtuneesta.

Rikoksesta epäilty on noin 30-vuotias ja pituudeltaan noin 175 cm. Hänellä on lyhyet, keskiruskeat hiukset. Yllään miehellä oli musta t-paita ja tummat verryttelyhousut, joissa oli vaaleita raitoja sivussa. Jalassaan miehellä oli vaaleanharmaat lenkkitossut ja olallaan toinen tumma paita. Mies puhui suomea.

Rikospoliisi toivoo yleisön apua rikoksen selvittämiseksi. Polkupyörää taluttanutta nuorehkoa miestä pyydetään ottamaan yhteyttä jutun tutkijoihin. Poliisin puhelin on virka-aikana 09-1895303 ja virka-ajan ulkopuolella 09-1894002.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat