Mainos

Railosta kaikuneet avunhuudot johtivat mittavaan operaatioon Turussa – Lahdessa hälytyksen aiheutti kahvitauko

Turun meripelastuskeskus veti railoon pudonneen henkilön pinnan alta Naantalin edustalta sunnuntaina aamupäivällä. Lahdessa pelastajat kutsuttiin hätiin, mutta pilkkijät eivät olleetkaan kateissa, vaan kahvilla.

Turun meripelastuskeskus sai aamupäivällä kello kymmenen aikaan ilmoituksen Kailon saaren lähistöltä kuuluneista avunhuudoista. Paikalle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja rajavartiolaitoksen meripelastushelikopteri.

Lyhyen etsinnän jälkeen helikopterista havaittiin railo, johon laskettiin pintapelastaja. Pinnan alta löytyi railoon pudonnut henkilö.

Meripelastuskeskus kertoo, että henkilöä elvytettiin ja että hänet toimitettiin jatkohoitoon Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Mies kuitenkin kuoli myöhemmin sairaalassa.

Toisenlainen operaatio Lahdessa

Lahdessa pelastuslaitos sai hälytyksen, kun ohikulkija huomasi jäällä pilkkivarusteita ja huolestui siitä, että paikalla ollut pilkkijä olisi pudonnut jäihin.

Päijät-Hämeen pelastuslaitokselta kerrotaan, että kun pelastustyöntekijät saapuivat paikalle, jäihin putoaminen todettiin epätodennäköiseksi, sillä jää pilkkivälineiden ympärillä oli ehjä.

Pian paikalle ilmestyikin kaksi miestä, jotka olivat kertomansa mukaan poikenneet pilkiltä läheiseen kahvilaan.

– Se oli onnellinen loppu tälle tehtävälle, pelastuslaitokselta kommentoidaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.