Räikkösen sopimus jo taputeltu? – sisäpiirilähteeltä rohkaisevaa tietoa

Kimi Räikkösen jatkosopimus Ferrarilla alkaa olla selviö, jos on uskominen tallin sisäpiirin tuntevaa F1-toimittajaa Leo Turrinia.

Räikkönen on ilmaissut halunsa jatkaa Ferrarilla myös nykyisen sopimuksensa päättymisen jälkeen. Talli ei ole vielä ilmoittanut suomalaisen jatkosta, joten huhut korvaajaehdokkaista käyvät kuumina.

Ferrarin omistavan Fiat Chrysler -konsernin toimitusjohtaja Sergio Marchionne näki Azerbaidzhanissa ajetun Euroopan GP:n paikan päältä ja kommentoi Räikkösen jatkoa ennen sunnuntain kisaa.

– Hänen pitää olla tulostason kanssa tasaisempi ja se on tärkeää niin hänelle itselleen kuin Ferrarillekin.

– Uskon Kimiin. Hän on maailmanmestari, ei tulokaskuski. Tulevaisuus riippuu täysin hänestä, Marchionne totesi italialaismedialle.

Kisassa Räikköselle sattui harmittava virhe, kun hän hankki viiden sekunnin aikasakon ajettuaan valkoisen viivan väärällä puolella pääsuoralla. Tämän seurauksena yksi Ferrarille huhutuista kuskeista, Force Indian Sergio Perez nousi hänen edelleen kisan kolmanneksi ja Ferrari menetti mahdollisuuden kahteen palkintopallipaikkaan.

Suomalaiskuskin suurimpiin ihailijoihin lukeutuva Leo Turrini kertoi blogissaan seuranneensa Bakun kisaa Ranskan tv:n välityksellä, mutta osasi silti kertoa kulisseista rauhoittavaa tietoa sopimustilanteesta.

– Tiedän, mitä Marchionnella on mielessään vuoden 2017 kokoonpanosta ja kaikki on hyvin, kaikki on hyvin, Turrini vihjasi.

Häntä haastateltiin myöhemmin Sky Italian tv-lähetyksessä. Tällä kertaa Turrini oli vielä suorasanaisempi.

– Voin vahvistaa, että olemme lähestymässä Kimin sopimuksen uusimista, Turrini lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat