Mainos

Räikkösen entinen Ferrari-pomo löysi töitä sähköautofirmasta

Marco Mattiacci on nimitetty Faraday Future –sähköautoyhtiön brändi- ja liiketoimintajohtajaksi. Hän toimi Ferrarin Formula 1 –tallin päällikkönä vuonna 2014 huhtikuusta marraskuuhun.

Marco Mattiaccilta löytyy vahvaa Ferrari-taustaa työuraltaan, sillä mies on työskennellyt tallipäällikkyyden lisäksi esimerkiksi italialaisfirman Aasian ja Tyynenmeren alueen toimitusjohtajana vuosina 2006-2010 ja vastaavassa pestissä Pohjois-Amerikassa 2010-2014.

P-Amerikan tekemisistään hänet palkittiin vuonna 2012 vuoden autoalan johtaja –tittelillä. Tuolloin hän oli onnistunut kasvattamaan myyntiä ja muun muassa onnistunut nostamaan asiakastyytyväisyyttä.

Mattiaccin alaisuudessa Ferrarin pohjoisamerikkalaiset myynnit tuplaantuivat.

– Koko urani ajan olen uskonut intohimoisesti kehitystyön ja uniikin asiakaskokemuksen voimaan. Faraday Futurelle siirtyminen on minulle uskomaton mahdollisuus uudella autoalan alueella, Mattiacci kommentoi yhtiön tiedotteessa.

Faraday Futuren omistaa kiinalainen LeEco-yhtiö, jonka tavoitteena on tuoda älyominaisuuksia miltei kaikkiin kuluttajalaitteisiin, osaksi arkipäivää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.