Mainos

Räikköseltä todella hyviä uutisia

0:20

Kimi Räikkönen ajoi ensimmäisen testipäivänsä Barcelonassa ja sai tärkeän viestin.

Räikköseltä meni hukkaan yli kolme tuntia polttoaineen syöttöön liittyvän vian takia, mutta iltapäivällä suomalainen ajoi kierrosmääräksi 78.

- Auto on varmasti parempi kuin viime vuonna. Olemme parantaneet monella alueella, Räikkönen tiivisti lehdistötilaisuudessa.

Räikkönen pitää autossaan vahvasta etupäästä, joka tottelee kuljettajaansa ja kääntyy mutkiin kunnolla. Autosta on saatavissa vielä paljon irti.

- Kyse ei ole pelkästään etupäästä. Tasapainon kanssa on vielä tekemistä, emme ole säätäneet vielä yhtäkään asiaa koko autossa. Olen tyytyväinen tähän asti, vielä on paljon asioita, jotka pitää laittaa oikeisiin paikkoihin. Minä vain hyppäsin autoon, emmekä tehneet mitään ja ajoin. Se tuntui hyvältä, mutta voimme hienosäätää ja tehdä siitä vielä paremman, Räikkönen kertasi.

Puolikkaan päivän menettäminen oli suuri harmi, mutta suomalainen ei jaksanut stressata siitä. Hän ajoi ensin lyhyitä vetoja, mutta pääsi ajamaan myös useamman kierroksen stinttejä iltapäivällä.

- Joskus tulee juttuja, joiden korjaaminen vie pidempään. Päivä ei ollut kokonaisuutena helpoin, mutta olen varma että autosta tulee hyvä. Tarvitsemme nyt lisää aikaa autossa ja toivottavasti saamme kokeiltua eri juttuja. Olen varma, että autosta tulee parempi, se on nyt jo parempi kuin viime vuotinen, joten olemme tehneet oikeita asioita.

Räikkönen jatkaa Ferrarillaan huomenna, kun ensimmäiset testit päättyvät.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.