Räikkösellä ratkaisu ongelmiin – "Turha valittaa, tämä on työtäni"

Kimi Räikkönen sanoo, että optimaalisen ajovireen löytyminen on kiinni hienosäädöstä.

Räikkönen ei ole saanut aivan parastaan irti, mutta jokaisen kisan jälkeen hän on sanonut, että auto on askeleen parempi. Kiinassa keli vei kaikilta perjantain ja Bahrainissa Räikkösen konerikko vesitti tärkeää harjoitusaikaa. Näin ollen hän ei ole päässyt säätämään autoaan toivomallaan tavalla.

– Isoa kuvaa katsottaessa olemme aika lailla siinä, missä haluamme, mutta joitain juttuja pitää hienosäätää ja lisäksi aika-ajossa pitää saada kunnon kierros kasaan. En usko, että kyse on isoista jutuista, mutta ne ovat maksaneet paljon. Ensinnäkin tässä menee liian kauan minun mielestäni, mutta turha valittaa, tämä on minun työtäni, Räikkönen sanoi ESPN:n mukaan.

– Rehellisesti sanottuna tässä on mennyt aivan liian kauan! Emme saaneet kaikkea kuntoon välittömästi, emmekä vieläkään ole saaneet, johtuen monesta syystä. Se ei auttanut, että Kiinassa ei ajettu ensimmäistä päivää ollenkaan, koska kun on ongelmia, haluaisi päästä radalle. Olen aika tyytyväinen autoon nyt ja aika-ajossa yhden kierroksen vauhdissa kyse oli vain pikkujutuista, Räikkönen jatkoi.

Eilisen kisan alussa Räikkönen tippui viidenneltä sijalta seitsemänneksi. Lopulta hän oli maalissa neljäs. Kisan aikana hän joutui sanomaan tiukasti tiimilleen, että renkaat ovat niin heikossa kunnossa, että varikolle on tultava heti.




Lue myös:

    Uusimmat