Räikköseltä hyvin kimimäinen reaktio voittoon – "Olen kyllä iloinen, mutta..."

Kimi Räikkönen ajoi upeasti USA:n GP:n voittoon sunnuntaina. Räikkönen katkaisi samalla pitkän voitottoman putkensa. Tähän Räikkönen reagoi hyvin ”kimimäisellä” tavalla.

Sunnuntain kisassa Räikkönen onnistui pitämään loppuhetkillä Red Bullin Max Verstappenin ja Mercedeksen Lewis Hamiltonin takanaan.

– Mahtava viikonloppu. Auto oli hyvä koko ajan. Sain hyvän startin, mutta sen jälkeen sai painaa kovaa. Kisan aikana oli monia taisteluja ja lopussa renkaat olivat jo aika kuluneet. Yritin pitää vain ne elossa, Räikkönen analysoi omaa kisaansa.

Räikköselle mainittiin pitkästä voitottomasta putkesta. Suomalaiskuskin edellinen ykkössija oli vuodelta 2013, Australian GP:stä.

Räikkönen kuittasi asian tutulla tyylillään.

– Olen tietenkin iloisempi tästä kuin siitä, että olisin ollut toinen, Räikkönen letkautti.

– Olen kyllä iloinen, mutta katsotaan myöhemmin, Räikkönen sanoi hymyillen.

Räikkönen puhui kisan jälkeen ilolla siitä, millaisia kamppailuja Austinissa nähtiin. Räikkönen sai taistella muun muassa Hamiltonia ja Verstappenia vastaan kisan eri kohdissa.

– Saimme hyviä taisteluja ja se on varmasti sitä, mitä me kaikki haluamme ja mitä yleisö täällä haluaa, Räikkönen viittasi moniin tiukkoihin sijoitustaisteluihin. 

Lue myös:

    Uusimmat