Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Raikkaat hedelmäviinerit

Loppiaisen viinerit
Loppiaisen viinerit
Julkaistu 04.01.2011 15:15(Päivitetty 11.02.2011 11:50)

Helpoin tapa on tehdä itse leivonnaisia, jotka muistuttavat viinereitä valmiista lehtevästä Voitaikinasta, joulun loput taikinat tähän! Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä näihin hedelmäpalojen lisäksi nokareen juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa

10 kpl

1 paketti Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
1 kananmuna
1 dl mantelirouhetta
1 dl raesokeria
1 iso tlk säilykepersikoita, päärynöitä tms.
1 tlk punaisia säilykekirsikoita, tuoreen viikunan viipaleita tms.

Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Voitele neliöt munalla, ripottele päälle kauttaaltaan mantelirouhetta ja raesokeria. Laita jokaiselle neliölle viipaloitu persikan puolikas ja kirsikka.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 min kauniin värisiksi. Vaihtelua saat laittamalla persikkaviipaleiden alle hieman paistonkestävää marmeladia, marsipaania tai sinihomejuustoa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Miksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaaHaluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mausteMiten lieden tahroista pääsee eroon – ja pääseekö? Tukehtumisvaara! Lasten suosikkinaksuja vedetään myynnistä17-vuotiaille kuljettajille esitetään öistä ajokieltoa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:33
    Kela

    Miksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaa

  • Eilen19:15
    Mielenhallinta

    Haluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!

  • Eilen17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • Eilen15:16
    Siivous

    Miten lieden tahroista pääsee eroon – ja pääseekö?

  • Eilen13:39
    Takaisinvedot

    Tukehtumisvaara! Lasten suosikkinaksuja vedetään myynnistä