Radiojuontaja Kimmo Sainio sai yllättäen roolin uutuussarjasta – haluaa tulevaisuudessa televisioon: "Ultimaattinen haave on saada oma talk show"

Kimmo Sainio on työllistynyt hyvin potkujensa jälkeen. 

Kimmo Sainio työskenteli pitkään Nelosen radiokanavilla, kunnes hän ilmoitti marraskuussa saaneensa yllättäen potkut radiosta 13 vuoden jälkeen.

Sainio on työllistynyt hyvin potkujen jälkeen. Tällä hetkellä hän on Ysäri-radiossa iltajuontajana ja sen lisäksi tekee kirjoittavan toimittajan töitä.

Miehen yllätykseksi ura urkeni myös tyystin toisenlaiselle alalle. Sainio julkaisi Instagram-tilillään kuvan C Moren uutuussarja Karusellin kuvauksista.

– Nyt tästä voi kertoa‼️ Sain pienen roolin syksyllä MTV3:lta ja C Morelta tulevasta Karuselli tv-sarjasta. Tässä kävi sikäli hauskasti, että mua ehdotettiin avustajaksi, mutta sitten tästä tulikin pieni puherooli. Voin sanoa, että jännitti ihan hitokseen kuvauksissa, Sainio kirjoittaa.

Roolin hän kertoo olevan hyvää harjoitusta tulevaisuuteen.

– Kuten suurin osa teistä tietää, niin en ole näyttelijä. Mun yksi isoimmista haaveista on ollut, että vielä joku päivä juonnan tv:ssä. Ultimaattinen haave on saada oma talk show. Sitä kohti mennään edelleen ja tämä oli mahtava mahdollisuus nähdä, millaista tvsarjan kuvauksissa on. Kiitos ohjaajalle Petteri Summaselle ja koko työryhmälle! Ja tietenkin upealle näyttelijä Kari Hietalahdelle, jonka kanssa kohtausta oli hauskaa tehdä.

Sainio vihjaili tovi sitten Instagramissa uudesta aluevaltauksestaan. 

– Nyt jännittää. Tulen ensi viikolla tekemään jotain sellaista, mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt urani aikana. Mulla on parikin unelmaa toteuttamatta ja tämä tuli itseasiassa aika yllätyksenä. Otan sen ilolla vastaan ja sanon vaan nyt, että unelmia täytyy olla, hän totesi. 

Karuselli syksyllä 2021 C More -suoratoistopalveussa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja