Uusia alkuperäissarjoja C Moreen syksyllä – suosikkisarja Rantabaarille jatkoa!

7:38
Subilla nähdään parhaillaan C Moren alkuperäissarjan Rantabaarin kolmas kausi. Sarjalle on luvassa jatkoa.

C Moressa nähdään syksyllä kaksi uutta alkuperäissarjaa: Karuselli ja DikDek Painajainen kummitustalossa. Lisäksi suosikkisarja Rantabaari saa toivottua jatkoa syksyllä C Moressa.

C Moressa nähdään syksyllä 2021 uusia alkuperäissarjoja.  

Uudet sarjat julkistettiin Draamiaisella. Tilaisuutta luotsasi C Morelle sisältöjä tuottava MTV:n draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen.

Aiheista olivat keskustelemassa uuden Karuselli-komediasarjan käsikirjoittaja-ohjaaja Petteri Summanen ja käsikirjoittaja-näyttelijä Kari Hietalahti, uuden Pahan väri -draamasarjan näyttelijät Milka Ahlroth ja Eero Ritala sekä ohjaaja Olli Ilpo Salonen sekä C Moren liiketoimintajohtaja Saara Pekkonen Telia Finlandilta. 

Tilaisuudessa julkistettiin kaksi kokonaan uutta C More -alkuperäissarjaa, Karuselli ja DikDek Painajainen kummitustalossa, jotka julkaistaan C Moressa syksyllä.

Lisäksi kerrotiin, että suursuosioon noussut C More -alkuperäissarja Rantabaari saa syksyllä toivottua jatkoa neljännen tuotantokauden muodossa. Draamiaisella saatiin myös maistiaisia useammista tulevista alkuperäissarjatuotannoista, kuten Roba, Maria Kallio, Hymyä! ja Pahan väri

Karuselli

Syksyllä 2021 C More -suoratoistopalveussa julkaistava Karuselli on komediasarja maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Sarjan kymmenen itsenäisen tarinan sisältävää jaksoa kuvaavat tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme.

Sarjan ovat käsikirjoittaneet terävistä komediakynistään tunnetut Kari Hietalahti ja Petteri Summanen, joka vastaa myös ohjauksesta. Myös näyttelijäkaarti on huipputasoa, ja erillisten jaksojen pääosissa nähdään muun muassa Paavo Kinnunen, Mimosa Willamo, Kari Hietalahti, Martti Suosalo, Riitta Havukainen, Jussi Vatanen, Tommi Korpela, Niina Koponen ja Saara Kotkaniemi, joista osa näyttelee useammassakin jaksossa.

Toden ja absurdin maailman yhdistelmä on ajankohtainen ja oivaltava kuvaus Suomesta vuonna 2021. Sarjan tuotannosta vastaa Zodiak Finland.

Rantabaari, 4. kausi

Rantabaari-sarjan fanit voivat huokaista helpotuksesta kun C More -alkuperäissarjasuosikki saa jatkoa syksyllä! Neljännellä kaudella Trissa-rantabaarin kipparit ovat vaihtuneet ja ympäristössä on uusien tuttavuuksien lisäksi monenlaista vireää bisnestä.

Uutuuden ilo ei välttämättä pitkälle kanna, jos selvittämättömät asiat alkavat pulpahdella pintaan. Sarjan tuotannosta vastaa Fremantle Finland.

DikDek Painajainen kummitustalossa

Juha Vuorisen suuresti fanitetun DikDek-kirjasarjan hahmot heräävät henkiin uudessa komediasarjassa DikDek Painajainen kummitustalossa. Luvassa on täysin uusi, Vuoriselle tunnistettavalla mustalla huumorilla höystetty tarina, joka menee vielä DikDek-kirjojakin hullumpaan suuntaan. Räävitön ja vauhdikas C More -alkuperäissarja julkaistaan C Moressa loppusyksystä 2021.

Kotimaiset C More -alkuperäissarjat 2021

Karkurit - 21.1. alkaen
Aallonmurtaja, 3. kausi - 25.2. alkaen
Hotel Swan Helsinki, 2. kausi - 24.3. alkaen
Paras vuosi ikinä, 2. kausi - 22.4. alkaen
Roba, 5. kausi - 13.5. alkaen
Karalahti - 3.6. alkaen
Maria Kallio - elokuussa
Rantabaari, 4. kausi - syksyllä
Karuselli - syksyllä
Pahan väri - syksyllä
DikDek Painajainen kummitustalossa - syksyllä
Hautalehto: Kylmä syli - syksyllä 

Tulossa vuodelle 2022: Kämppikset, Hymyä!, Made in Finland - tarina Nokiasta. Lisää alkuperäissarjajulkistuksia ensi vuodelle on tulossa myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja