Raakel Lignell Studio55.fi-ohjelman juontajaksi

Raakel Lignell aloittaa Studio55.fi-tv-ohjelman juontajana ensi kaudella.

– Kun puhelu tuli ja tätä hommaa ehdotettiin, se tuntui tosi mieleiseltä haasteelta. Saan tehdä ohjelmassa pääasiassa aika laajasti hyvinvointiin liittyviä lähetyksiä. Se on teema, joka pyörii mielessäni päivittäin ja johon liittyen olen tehnyt asioita sekä kirjoittanut ja luennoinut jo muutaman vuoden ajan. Tuntuu kivalta päästä lähestymään aihetta vähän eri kautta, Raakel kertoo.

Studio55.fi on Raakelille ennestään tuttu konsepti. Hän on itsekin ollut ohjelmassa vieraana.

– Omat vieraani tulevat varmasti olemaan osittain monelle tuttuja, mutta koska asioita lähestytään hyvinvoinnin näkökulmasta, heistä näkyy ehkä uudenlaisia puolia. Haluan esitellä ohjelmassa niin liikunta- kuin ruokapuoltakin sekä kehonhuoltoa, joka lienee ohjelman kohderyhmälle varsin tarpeellista. Ainakin itse olen kokenut, että liike on lääke. Itse pystyy tekemään tosi paljon ja saamaan ihmeitä aikaan.

Tanssii tähtien kanssa -kisan voitto on yksi esimerkki Raakelin saavutuksista.

– Onneksi tanssimista ei ole tarvinnut lopettaa kilpailun jälkeen kokonaan kuin seinään, vaan keikkoja on kalenterissa sopivan säännöllisesti kesään asti. Olimme viimeksi eilen Janin kanssa esiintymässä Kansallisoopperan teetansseissa.

Raakel on ehtinyt palata myös normaalien treeniensä pariin.

– Tykkään hirveästi ryhmäliikunnasta ja erityisesti esimerkiksi combatista ja bootcampista, joissa syke on oikeasti kova ja mennään lujaa. Toisaalta pidän myös pilateksesta ja joogan tyyppisistä harjoitteista. On kiva yhdistellä eri asioita monipuolisesti.

– Itselläni on haasteena levon ja rentoutumisen löytäminen muunkin kuin liikunnan ja rääkin kautta, Raakel sanoo.

Eläkkeelle jäävä Pirjo haastattelee Raakelia lähetyksessä.

Esittelyssä uusi juontaja 25:00

Lue myös:

    Uusimmat