Mikko Rantanen iski kahdesti – suomalaistähti nousi NHL:n pistepörssin kärkimiehen rinnalle!

Mikko Rantanen iski kaksi maalia, kun Colorado Avalanche kukisti jääkiekon NHL:ssä Philadelphia Flyersin lukemin 4–1.

Pääkuvan videolla Rantasen maalit.

Rantanen avasi koko ottelun maalihanat kolmen minuutin pelin jälkeen. Colorado sahasi ylivoimakuviota Philadelphian maalin luona ja lopulta Nathan MacKinnon tarjoili selkänsä takaa rystysyötön Rantaselle maalin oikealle kulmalle. Flyers-maalivahti Brian Elliott oli tässä vaiheessa jo pelattu tilanteesta ulos, ja Rantanen puttasi kiekon varmasti häkkiin.

Rantanen (2+0) naulasi myös ottelun viimeisen maalin, joka syntyi viimeistä edellisellä peliminuutilla Flyersin hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. Rantanen on nyt viimeistellyt kauden neljästä maalistaan kolme tyhjään rysään.

Tulikuuma Rantanen on tehnyt vähintään yhden pisteen kauden kaikissa yhdeksässä ottelussa samoin kuin hänen ketjukaverinsa Nathan MacKinnon. Coloradon historiassa yhdeksän ottelun pisteputkeen kauden alusta laskettuna on aiemmin yltänyt vain puolustaja John-Michael Liles (2010–11).

Rantanen kampesi tehoillaan 4+12=16 jo NHL:n pistepörssiä johtavan Toronton Auston Matthewsin (10+6=16) rinnalle. MacKinnon (8+7=15) on tuntumassa kolmantena.

Lue myös:

    Uusimmat