Pyhimys pelasti kolmevuotiaan pojan hengen Filippiinien matkalla: "Katsoin, että jotain molskahti"

Pyhimys kertoo, mitä tapahtui kun joutui erikoistarkkailuun Mike Tysonin kanssa ja kuinka pelasti 3-vuotiaan pojan hengen. 1:51
Pyhimys kertoo, mitä tapahtui kun hän joutui erikoistarkkailuun Mike Tysonin kanssa ja kuinka hän pelasti 3-vuotiaan pojan hengen.

Pyhimys vieraili Kuutamolla-ohjelmassa ja kertoi pelastaneensa kolmevuotiaan pojan hengen lomamatkalla Filippiineillä.

Kuutamolla-ohjelmassa nähdään vieraana laulaja Pyhimys eli Mikko Kuoppala. Ohjelmassa hän kertoo tapahtumista Filippiinien lomamatkalla, kun hän kesken haastattelun pelasti uima-altaasta kolmevuotiaan pojan hengen.

Pyhimys kertoo olleensa lomallamatkalla ja vastanneensa haastatteluihin silloisen uuden biisinsä Jättiläinen julkaisun tiimoilta.

– Vastailin haastatteluihin siinä ja sitten katsoin vaan, että jotain molskahti. Katsoin uusiksi ja hyppäsin altaaseen ja nostin pojan sieltä. Hänellä ei onneksi mennyt keuhkoihin vettä, Pyhimys kertoi.

– Minun tytär tuli siihen silleen, että hän pelasti pojan lippiksen, Pyhimys muistelee.

Klassikoksi muodostunutJanne Katajan isännöimä Kuutamolla-ohjelma on palannut ruutuun neljännen tuotantokauden merkeissä, eikä tälläkään kertaa voi välttyä uskomattomien tositarinoiden kuulemiselta saati silkalta valehtelulta.

Jokaisessa jaksossa kolme vierasta kertovat toisilleen kaksi tositarinaa ja yhden valheen. Kilpailijoiden ja yleisön on arvattava, mikä kertomuksista haiskahtaa keksitylle. Kuka onnistuu tällä kertaa juksaamaan kaikkia ja ketkä löytävät itsensä täysin Kuutamolta?

Katso videolta mitä tapahtui, kun Pyhimys joutui erityistarkkailuun Mike Tysonin kanssa.

Kuutamolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat