Mainos

Puumanaisten salaisuus: Miksi nelikymppiset naiset haluavat eniten seksiä?

Austinin yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan vanhemmilla naisilla on nuorempia naisia parempi seksielämä ja he ovat kokeilunhaluisempia.

Kolme- ja nelikymppisillä naisilla on voimakkaampi seksivietti kuin heidän nuoremmilla kanssasiskoillaan.

Austinin yliopiston tutkijoiden mukaan tiettyyn ikään tulleet naiset tajuavat tiedostamattaan biologisen kellonsa tikittävän, minkä takia menetetystä ajasta yritetään ottaa kaikki irti. He ovat vallattomampia ja heillä on enemmän fantasioita ja lyhyitä seksisuhteita.

Tutkimustulokset saattavat selittää, miksi puumanaiset ovat nousseet esiin. Puumanaisilla on itseään reilusti nuorempia miesrakastajia. Puumanaisiksi mielletään naiset, joiden kumppani on 10-15 vuotta nuorempi.

Teksasin Austinin yliopiston psykologian tutkimuksessa tutkittiin lähes 900 eri naisen asenteita seksiä kohtaan. Kysymyksissä tiedusteltiin muun muassa kuinka usein he fantasioivat ja kuinka todennäköisesti heillä olisi seksisuhde suhteellisen vieraan ihmisen kanssa.

Naiset jaettiin kolmeen ryhmään: 19–26-vuotiaisiin, joiden määriteltiin olevan lisääntymiskykynsä huipulla, 27–45-vuotiaisiin, joiden kyky saada lapsi on alkanut jo vähetä ja naisiin, jotka ovat lähellä menopaussia tai jo menopaussissa.

27–45-vuotiailla oli selkeästi parhain seksielämä. He harrastivat seksiä useammin kuin nuoremmat ja vanhemmat naiset. Tutkijat ehdottavat, että naisen libido kiihtyy biologisen kellon tikittäessä.

Sheffieldin yliopiston asiantuntija tohtori Allan Pacey sanoo, että 27–45-vuotiaat naiset saattavat toimia vain sen mukaan, mikä tapahtuu luonnostaan.

– Ehkä kaikki, mitä nämä tutkijat ovat löytäneet, on juuri se alkukantainen nainen. Yhteiskunta ja evoluutio ovat jalostaneet häntä, mutta alitajunnassa lisääntymiskykyisillä naisilla on edelleen joitain luonnollisia viettejä.

Kysyttäessä tohtori Paceylta, kannattaako naisten valita itseään nuorempia miehiä, hän on kannustava.

– Jos haluat terveen lapsen, nuorempi mies on toivottava. Vanhempi mies saattaa olla parempi pitämään huolta lapsesta ja hänellä on paremmat taloudelliset voimavarat, mutta terveyden näkökulmasta kannattaa suosia nuorempaa miestä, hän sanoi.


Kuvat: Shutterstock

Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.