Putsaako Zlatan pöydän? Ruotsalaistähti on ehdolla kolmen MLS-palkinnon saajaksi

Zlatan Ibrahimovic on ehdolla kolmen Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga Major League Soccerin palkinnon saajaksi. Finaaliin päässeiden nimet julkaistaan 31. lokakuuta.

Pääkuvan videolla maanantain Tulosruutu.

Zlatan Ibrahmovic on ehdolla vuoden arvokkaimmaksi pelaajaksi, sarjan parhaaksi uudeksi pelaajaksi ja vuoden paluu-palkinnon saajaksi. Major Leagure Soccer julkisti ehdolla olevien pelaaien listan verkkosivuillaan.

Comeback-palkinto eli palkinto vuoden parhaasta paluusta jaetaan pelaajalle, joka on loukkaantunut vakavasti, mutta palannut peleihin onnistuneesti. Jokainen joukkue sai ilmoittaa kategoriaan maksimissaan kaksi omaa pelaajaansa.

Ibrahimovic loukkasi polveaan huhtikuussa 2017. Ruotsalaistähden arvioitiin olevan sivussa jopa vuoden, mutta hän palasi kentille alle seitsemän kuukautta loukkaantumisestaan.

Ibrahimovic siirtyi MLS-liigassa pelaavaan LA Galaxyyn ja on tenyt 25 ottelussa 21 maalia ja yhdeksän syöttöä. Maaleista seitsemän on ollut voittomaaleja. 

Muita äänestyksen kategorioita ovat vuoden puolustaja, maalivahti, hyväntekijä, tulokas, valmentaja, päätuomari ja avustava tuomari. Pelaajat, median edustajat ja joukkuehenkilökunta äänestävät listalla olevia ehdokkaita. Finalistit paljastetaan 31. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat