Mainos

Putous-tähti yllättyi saamastaan palautteesta: ”Alun perin ajattelin, että onko tämä liian törkeä tai ilkeä”

Putouksen sketsihahmo Ansa Kynttilän luonut näyttelijä Ernest Lawson on positiivisesti yllättynyt palautteesta, jota hänelle on sadellut sketsihahmoaan koskien.

Ernest ”Erkku” Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilä on saanut aikaan paljon keskustelua erityisesti opettajapiireissä. Erkku on tästä vastaanotosta hyvin mielissään.

– Olen saanut ihan valtavasti palautetta. Saan joka päivä palautetta sekä opettajilta että ihmisiltä, jotka tekevät opettajan työtä ja ihastelevat, että nyt on löydetty jotain erityistä, Erkku kertoo.

– Opettajat ovat ymmärtäneet. He nauravat sille. He tietävät, että tuolla tavalla ei kukaan saisi tehdä, mutta kun se tehdään komediaympäristössä, niin sille on lupa nauraa, hän jatkaa.

Millainen olisi huonoin mahdollinen opettaja?

Näyttelijä pelkäsi aluksi sitä, että epäystävällinen ja ajoittain törkeä opettajahahmo, Ansa Kynttilä saatetaan ottaa vastaan negatiivisella mielellä. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut ja tämä lämmittää Erkun mieltä.

– Minua nauratti ajatus siitä, että millainen olisi huonoin mahdollinen opettaja, joka tekisi kaiken aina väärin.

– Ihmiset ovat ihastelleet sitä (Ansaa) ja olen iloinen, koska alun perin ajattelin, että onko tämä liian törkeä tai ilkeä, Erkku myöntää.

Erityisen paljon kyselyitä näyttelijä on saanut koskien Ansan vaatetusta. Esimerkiksi sketsihahmon puista kaulakorua – jonka jatkeena roikkuu nippu avaimia – koskien on tullut paljon kysymyksiä.

– Olen saanut ihan hirveesti kyselyä siitä, että: "Mistä tollaisia saa?", Erkku nauraa.

Katso videolta Ernest Lawsonin taidonnäyte Ansa Kynttilän roolissa!

5:31

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.