Mainos

Ernest Lawson sketsihahmonsa rankasta taustasta: ”Ansa on koulukiusaaja”

Putous-tähti Ernest Lawson toivoo, että hänen sketsihahmonsa taival Putouksessa kestäisi mahdollisimman pitkään, jotta opettaja Ansa Kynttilän huonon käytöksen syy selviäisi katsojille.

Ernest ”Erkku” Lawsonin luoma Ansa Kynttilä on tullut suomalaisille tutuksi törkeistä letkautuksistaan, joissa hän arvostelee oppilaitaan – ja eritoten ohjelman juontajaa, Roope Salmista. Lawson huomauttaa MTV.fi:n haastattelussa, että sketsihahmon sanailu ei olisi millään mittapuulla hyväksyttävää tosielämässä.

– Ansa on koulukiusaaja, Erkku toteaa yksiselitteisesti.

Näyttelijä toivoo, että Ansa Kynttilä saisi jatkaa taivaltaan sketsihahmokilpailussa mahdollisimman pitkälle. Yksi syy tähän on se, että Erkku toivoo pääsevänsä selittämään syitä Ansan törkeän käytöksen taustalla.

– Tunnen vastuuni siinä, että toivon, että Ansa Kynttilä pääsee niin pitkälle tässä, että pääsisimme vähän raottamaan sitä, että mistä tämä johtuu.

Erkku painottaa, että kiusaaminen ei ole koskaan hyväksyttävää, mutta epäasiallisesti käyttäytyvien ihmisten käytöksen taustalla on usein syitä, jotka selittävät heidän toimintaansa. Näyttelijä paljastaa, että esimerkiksi Ansalle on joskus tapahtunut asioita, jotka ovat saaneet hänet katkeroitumaan – ja kanavoimaan tätä katkeruuttaan oppilaisiinsa.

– Syyt eivät koskaan oikeuta kiusaamista, mutta selittäisivät asioita käytöksen taustalla. Koulukiusaaminen ei ole koskaan ok! Erkku tähdentää.

– Minulla on tausta-ajatus opettajana ja näyttelijänä, että kiusaamisella on seurauksensa ja se ei ole koskaan ok.

Katso videolta, kuinka Putous-näyttelijät laittoivat hahmot vaihtoon!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.