Mainos

Putous-tähti paljastaa kauden huippuhetken: "Kun Cheek saapui, olin ihan että wau!"

Toista kertaa mukana Putouksessa oleva näyttelijä Timo Lavikainen sanoo toisen kauden sujuneen huomattavasti ensimmäistä paremmin. Cheekin vierailu ohjelmassa yllätti miehen isosti.

Timo Lavikaisen mukaan toinen Putous-kausi on ollut huomattavasti ensimmäistä helpompi matka. Näyttelijä vitsailee muistelevansa ensimmäistä kautta vieläkin hieman pelonsekaisin tuntein.

Lavikaisen toinen ja Putouksen historian yhdeksäs kausi on kuitenkin miehen itsensä mukaan sujunut hyvin.

– Tässä on oppinut, että ihan turhaan elämässä mitään jännittää. Sitten, kun tulee jonkunlainen rutiini, niin työ muuttuu hyvin arkiseksi ja tavalliseksi työksi. Vähän kuin tekisi jatko-osaa elokuvalle, Lavikainen pohtii MTV.fille.

Hiphop-tähti Cheekin vierailu Putouksessa oli Lavikaiselle kauden suurimpia yllätyksiä. Suomen suosituimpiin muusikoihin kuuluvan artistin vierailu oli näyttelijälle osoitus Putouksen suuruudesta Suomen viihdekentässä.

– Vaikka Putouksessa on tottunut, että kaikki on hienoa ja suurta, niin Cheek on isointa, mitä viihdeohjelmaan voi pyytää. Kun hän saapui, olin ihan että wau, Lavikainen pohtii.

Timo Lavikaisen sketsihahmo Bjarne "Mursu" Walrus putosi Putouksen sketsihahmokilpailusta kolmantena.

Lavikaisen oma suosikkihahmo on ollut alusta asti Kiti Kokkosen Tanhupallo. Hahmo vakuutti miehen jo ensimmäisissä harjoituksissa.

– Oli heti sellainen fiilis, että tuota on mahdoton voittaa.

Katso artikkelin yläosassa video Cheekin vierailusta Putouksessa!

Putous lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.