Jaakko Parkkali kertoo kaverusten leikistä, joka sai epäonnisen käänteen: "Sen puukon ei pitänyt osua"

Jaakko Parkkali kertoo kaverusten leikistä, joka sai epäonnisen käänteen: "Sen puukon ei pitänyt osua" 3:31
Tubettaja Jaakko Parkkali kertoo Kuutamolla-ohjelmassa lapsena sattuneesta epäonnisesta kuvaussessiosta kavereiden kanssa.

Tubettaja Jaakko Parkkali kertoo Kuutamolla-ohjelmassa kaverusten leikistä, joka sai epäonnisen käänteen. 

Tubettaja Jaakko Parkkali kertoo Kuutamolla-ohjelmassa lapsena sattuneesta epäonnisesta kuvaussessiosta kavereiden kanssa. Parkkali oli muistikuviensa mukaan 12-vuotias ja hänen kaksi ystäväänsä olivat samanikäisiä. 

– Tulimme koulusta kahden kaverini kanssa. Löysin kameran meidän vanhemmilta ja päätimme alkaa tehdä kauhuelokuvaa. Halusin olla murhaaja ja kävin hakemassa keittiöveitsen. Me leikittiin eikä sen puukon pitänyt tietenkään osua. Minä tulen ja isken suoraan. Jonne kaatuu maahan ja menettää tajuntansa. Puukko sojoitti kädestä, verta valui ja joka paikka oli ihan veressä. Sen jälkeen, olen tottakai, että mitä me tehdään nyt, Parkkali kertoo. 

Hän kertoo, että tilanne kuitenkin päättyi hyvin. Isoa osaa tässä tapauksessa näytteli Parkkalilla taskussaan ollut lakupatukka, jonka hän laittoi maassa makaavan ystävänsä suuhun. Hänen ystävänsä virkosi ja hänet vietiin sairaalaan tikattavaksi. Myös kolmikon ystävyys säilyi draamaattisesta tilanteesta huolimatta. Vakava aihe saa humoristisia piirteitä, kun Jaakko Parkkali, juontaja Janne Kataja ja Timo Lavikainen alkavat näytellä dramaattista kohtausta. 

Katso videolta, kun Jaakko Parkkali, Janne Kataja ja Timo Lavikainen intoutuvat näyttelemään dramaattista kohtausta!

Kuutamolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat