Putous-tähti Mikko Töyssy murtuu Olet mitä syöt -ohjelmassa: "Voit menettää kaiken sen, mitä omalta elämältä suuresti haluat"

1:05

Olet mitä syöt -sarjan seuraavassa jaksossa nähdään Putous-tähti Mikko Töyssy.

Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella tavataan julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka kaipaavat apua terveellisempien elintapojen löytämiseen. Apuna ja tukena muutoksessa on lääkäri Pippa Laukka.

Keskiviikkona 5. helmikuuta jaksossa nähdään Putous-sarjassa näyttelevä Mikko Töyssy

Liikunnanohjaajaksi opiskellut Töyssy on viime aikoina huomannut, että pieniä venähdyksiä ja revähdyksiä tulee monta kertaa vuodessa.

Painoa hänellä on 114 kiloa, vyötärönympärys on 125 senttimetriä ja rasvaa miehellä on kehonkoostumusmittauksen mukaan kehossaan 42,5 kiloa.

– On tosi ikävä huomata, että vaikka tietää mikä tässä on panoksena, voit menettää kaiken sen, mitä omalta elämältä suuresti haluat ja tarvitset. Minulle se on urheilu ja liikkuminen. Harrastamisen mahdollisuus supistuu kokoajan – jalkapallo on jäänyt sen takia, mitä minä itselleni teen, hän murtuu jaksossa. 

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja