Putous-tähti Dennis Nylund paljastaa sketsihahmonsa Folke Rundqvistin niittäneen suosiota myös länsinaapurissa: "On tullut Sverigestä palautetta"

1:49
Putous-tähdet Dennis Nylund, Pilvi Hämäläinen ja Aija Pahkala paljastavat millaista palautetta ovat saaneet sketsihahmoistaan

Dennis Nylundin sketsihahmo Folke Rundqvist on noteerattu myös Ruotsissa. 

Putous-tähti Dennis Nylund sai pudottaa suuren painon harteiltaan tammikuun puolivälissä, kun hän teki debyyttinsä Putouksessa näyttelijänä sekä esitteli myös kaikkien aikojen ensimmäisen sketsihahmonsa maailmalle. Nylund myöntää, että hahmon tuominen kaiken kansan nähtäville oli jopa pelottava tilanne. 

– Se (ensimmäisen jakson) synnytys oli mulle ainakin todella, todella paniikinomainen tilanne. Sitten kun sen kerran sinne maailmaan päästää ja ihmiset siitä ja lähettelee ihania, positiivisia viestejä, niin kyllähän se hyvältä tuntuu, Nylund kuvaili MTV Uutisille toisen suoran lähetyksen jälkeen. 

Nylundin sketsihahmo on discotanssin sanansaattaja Folke Rundqvist, joka on kotoisin länsinaapuristamme. Näyttelijä kertoo, että hyvää palautetta hahmosta on tullut niin kotimaasta kuin yllättäen myös Ruotsista, josta on löytynyt sketsihahmon pientä fanikuntaa. 

– Itseasiassa on tullut Sverigestä palautetta ja mulla on jopa sellainen uusi tuttavuus nyt tullut somen kautta, semmoinen joka lähettelee mulle kuvia Uumajasta. 

– Siitä tuli tosi hieno fiilis, sillä Ruotsissahan asuu paljon suomenkielisiä ja ruotsinsuomalaisia, jotka on asuneet aiemmin Suomessa mutta ovat muuttaneet Ruotsiin, niin he katsovat tosi paljon suomalaista televisiota. Niin sitten tietysti Putous, joka on iso ohjelma suomalaisessa televisiossa, niin sieltä tulee kyllä palautetta ja se tuntuu kyllä ihan äärimmäisen ihanalta, täytyy myöntää. 

Putous lauantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja