Donald Trump villitsi yleisön Putouksessa – mukana sivallus Sauli Niinistölle

Putouksen yhdeksännen kauden kolmannessa jaksossa tavattiin joukko vaikutusvaltaisia hahmoja, kun lavalle nousivat Donald Trump, Barack Obama sekä Kim Jong-un.

Putouksessa nähtiin oikean suosikkihahmon paluu lavalle, kun ohjelman kolmannessa jaksossa nähtiin Mikko Penttilän esittävän Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia. Presidentti oli kutsunut seurakseen edeltäjänsä Barack Obaman, jota esitti Ernest Lawson. Kaksikko nähtiin ensimmäistä kertaa Putouksessa ohjelman edellisellä kaudella.

Parivaljakon lisäksi yhteisiin rauhanneuvotteluihin Putouksessa osallistui yllättäen myös itse Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un. Hallitsijaa esitti tapaamisessa Kiti Kokkonen.

Obama yritti toimia Trumpin rauhoittelijana ja neuvojana, mutta istuvalla presidentillä oli jälleen sanansa sanottavana, useista asioista. 

– Jos joku on joskus loukkaantunut puheistani, niin se on todennäköisesti joku ruma nainen.

– Minua rakastetaan sekä kotona että muualla.

Kolmikko keskusteli maiden välisistä pyrkimyksistä ja suhteista. Kim Jong-un pohti itse keskustelussa omaa valtakuntaansa ja myönsi, että muuttaisi mieluusti Pohjois-Koreasta Yhdysvaltoihin. Hän kommentoi puheillaan myös Sauli Niinistön taannoista murskavoittoa presidentinvaaleissa. 

– Arvatkaa, miten tylsää on voittaa vaaleissa, kun on ainoa ehdokas? Kim Jong-un pohti. 

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat