Mainos

Putous palaa televisioon! Tuttu suomalaisnäyttelijä uudessa roolissa – tekee paljastuksen sketsihahmoista: "Aikaisemmilla kausilla ei ole nähty"

Supersuosittu viihdeohjelma Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä MTV3-kanavalla vuoden 2020 alussa.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin! Suosikkiohjelma tuo jälleen naurunriemua kotisohville talven pimeimpiin iltoihin alkuvuodesta. Ohjelmalla on takanaan jo yksitoista tuotantokautta. 

Essi Hellén astuu Putouksen tuottajan rooliin

Aikoinaan Putousta osana näyttelijäkaartia tähdittänyt näyttelijä Essi Hellén on tulevana keväänä mukana Putouksessa uudenlaisessa roolissa, ohjelman tuottajana. Hellén odottaa innolla sitä, että hän pääsee mukaan suosikkiohjelmaan itselleen uudenlaisessa roolissa.


Essi Hellén on ensi vuonna nähtävän Putous-kauden tuottaja.

– Astun nöyränä ja innokkaana uusiin saappaisiin ja haasteisiin. Näen harvinaislaatuisena sen, että ohjelmaa tuottaa henkilö, joka on nähnyt Putouksen myös esiintyjän näkökulmasta. Välillä tekee hyvää katsoa asioita uusista näkökulmista! Hellén toteaa.

Tuottaja lupaa, että ensi vuonna Putouksessa tullaan näkemään tiettyjä uudistuksia sekä visuaalisen ilmeen että sisällön muodossa.

– Tuttua, takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä tulee höystämään uusi studio ja uudistunut lavaste! Sisältö saa maustetta uuden rytmin ja osioiden muodossa, Hellén kertoo.

"Sketsihahmot ovat Putouksen kruununjalokivi"

Tulevan Putous-kauden näyttelijät paljastetaan myöhemmin, mutta jo nyt tuottaja lupaa, että kaudella on mukana monipuolinen näyttelijäjoukko – joista jokainen on valmis antamaan kaikkensa ohjelmalle.

– En malta odottaa, että katsojat pääsevät tutustumaan heihin!

Uudella Putous-kaudella nähdään jälleen suomalaisten rakastama sketsihahmokilpailu.

– Sketsihahmot ovat Putouksen kruununjalokivi. Kilpailu kehittyy joka vuosi ja tälläkin kaudella katsojat näkevät jotain, mitä aikaisimmilla kausilla ei ole nähty! Hellén toteaa mystisesti.

Putous nähdään MTV3-kanavalla alkuvuodesta 2020.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja