Putous-historian parhaat hetket kertauksessa – juontajina Kari Ketonen ja Joonas Nordman

13:18
Kari Ketonen vieraili viime keväänä Joonas Nordman Show'ssa ja kaksikon juttelu sai hupaisan kiusallisen sävyn.

Kari Ketonen ja Joonas Nordman johdattelevat katsojat menneiden Putous-kausien muistoihin 12.6. alkaen.

Kesän uutuusohjelma Putouksen parhaat sukeltaa Suomen rakastetuimman viihdeilmiön menneiden kausien tunnelmiin! Juontajat Joonas Nordman ja Kari Ketonen luotsaavat katsojia sketsiviihteen vesillä, ja luvassa on niin Marja Tyrnin leipomuksia, Matti Pikkuvanhasen viisasteluja kuin Urmas Viilunkin veroneuvojakin.

Kuusijaksoisessa ohjelmassa kerrataan Putous-historian parhaita paloja, kuullaan lähes sata Putous-hokemaa, nähdään unohtumattomia Putous-hetkiä sekä suomalaisten rakastamia hulvattomia sketsihahmoja pois lukien viimeisin tuotantokausi. Luvassa on takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä.

– Oli todella nostalgista käydä läpi Putouksen hieno historia. Kymmeneen vuoteen ja läpikäymiimme 12 kauteen mahtuu melkoinen määrä hahmoja ja ajankuvia. Juontajaparikseni valikoitui Kari Ketonen, joka oli viimeinen jolle soitettiin. Hänelle tämä rupeama ei ollut yhtä miellyttävä ja kiitollinen kuin minulle, Nordman kertoo.

Jaksot:

1/6: Mie romahan!
Putous-historian arkistot avataan. Ensimmäisessä jaksossa sukelletaan syvään päätyyn kertaamalla lähes sata hokemaa ja nähdään Antti Holman legendaarinen versio Elastisesta.

2/6: Haittaakse?
Putouksen parhaat -ohjelman toisessa jaksossa Kari Ketonen saa uuden ilmeen. Matti ja Teppo eivät pärjää Tuttu Juttu Show’ssa ja Jani-Petterin Kymppitonnissa kisaavat Tero ja Esa Saarinen.

3/6: Soijaa pukkaa!
Muistatko millä legendaarisella punchilla Armi Toivanen hiljensi koomikko Riku Suokkaan? Juontajat Joonas Nordman ja Kari Ketonen selvittävät välejään studiossa samalla, kun muistelmissa Riku Nieminen näyttää kaikki taitonsa.

4/6: Tilanne on täysin hallinnassa!
Nyt pettää viiksiliima ja näyttelijöiden pokka. Pikahahmojen historiasta kaivetaan esiin muun muassa Soteterttu, Tane Takamies ja gladiaattori Hani Tolme.

5/6: Tää oli kiusallista!
Studiossa keskustellaan, kumpi voitti; Salme Pasi vai Kissi Vähähiilari. Nöpö-Felix esintyy Valtteri Torikan ja Nelli Matulan kanssa ja yllätystehtävät luovat jännitettä myös juontajien Joonas Nordmanin ja Kari Ketosen välille.

6/6: Ristus mikä reissu!
Viimeisessä jaksossa fiilistellään Putous-voittajien tähtihetkiä ja nähdään Sauli Niinistö Jukka Puotilan sekä Joonas Nordmanin versioimana. Myös Kari Ketosen Putin tekee paluun.


Putouksen parhaat mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla 12.6. alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja