Joonas Nordmanin asustus petti ikävällä tavalla suorassa lähetyksessä – Putouksen näyttelijäkaarti repesi huvittavalle tilanteelle: "Tämä ei nyt tunnu oikein mukavalta"

3:26
Joonas Nordmanin asustukselle kävi kalpaten kesken sketsin.

Joonas Nordmanin putoilevat pirunsarvet aiheuttivat huvitusta Putous Allstarsin suorassa lähetyksessä. 

Putous Allstarsin suorassa lähetyksessä nähtiin yllättävä hetki, kun näyttelijöiden toimistojouruilua koskevassa sketsissä Joonas Nordmanille kävi kalpaten. 

Näyttelijän oli tarkoitus esittää sketsissä itse Luciferia pirunsarvineen, mutta Nordmanin asustu petti kuitenkin kesken kaiken, kun hänen otsaansa kiinnitetyt pirunsarvet putosivat studion lattialle kesken miehen vuorosanojen. 

Tilanteelle repeilevä Nordman yritti pelastaa tilanteen poimimalla sarvet lattialta ja laittamalla ne takaisin päähänsä – mutta huonolla menestyksellä, sillä sarvet irtosivat ja tipahtivat lähes samantien uudestaan. 

– Tämä ei nyt tunnu oikein mukavalta, kuten ei moni muukaan asia juuri nyt, Nordman sanaili yrittäen pitää pokkansa kasassa. 

Yllä olevalta tilanteelta näet, kuinka huvittava tilanne eteni ja kuinka hihittelevät näyttelijät saivat sketsin esitettyä loppuun asti!

Putous Allstars lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja