Putouksen lähetyksessä nähdyn agilitykoiran ja Pönttö-sketsihahmon ensikohtaaminen oli kivikkoinen: "Se pelkäsi ihan hulluna"

1:23
Heikki Ranta on saanut palautetta Lapin Patjasta Apulannan suunnalta – kertoo nyt millaista

Pilvi Hämäläisen sketsihahmo Pönttö osoittautui erikoiseksi tuttavuudeksi Putouksen suorassa lähetyksessä vierailleelle koiralle. 

Putouksen lähetyksessä lauantaina 20. helmikuuta sketsihahmot pääsivät esittelemään omia harrastuksiaan. Näyttelijä Pilvi Hämäläisen sketsihahmo Pönttö näyttei jaksossa harrastavansa agilitya, ja Pöntölle saapui lähetykseen myös vastustajaksi oikea koira. 

Pöntön ja toisen koiran ystävyys sai kuitenkin haastavan alun, sillä Pöntön kohdatessaan koira reagoi Hämäläisen mukaan melko voimakkaalla tavalla. 

– Kun se näki (Pöntön) ekan kerran, niin se sekosi. Se siis pelkäsi ihan hulluna, se haukkui tosi, tosi paljon, niin siitä meidän harjoitusajasta tosi iso osa meni siihen, että piti totuttaa se, Hämäläinen kertoi MTV Uutisille lähetyksen jälkeen. 

Hahmoa luodessaan Hämäläinen opiskeli paljon tietoa koirista, joten yritti toimia tilanteessa niin, että tämä tottuisi Pönttöön eikä enää pelkäisi sitä. 

– Tein hänelle oikein sellaisia alistumisen eleitä, eli menin selälleni ja kaikkea, että se tietäisi etten ole uhkaava. Ja annoin herkkuja tosi paljon, lopulta laitettiin myös Pöntön turkin päälle kaikkia herkkuja, sitten se tuli hakemaan niitä ja tottui pikkuhiljaa. Lopultahan se ei sitten enää pelännyt ollenkaan. 

Lähetyksessä kaikki menikin hienosti, eikä vierailijana toiminut koira ollut enää moksiskaan Pöntöstä. Hämäläisen mukaan kaksikon totutellessa toisiinsa oli myös jopa huvittavaa, kuinka koira esimerkiksi vastasi haukkumalla kohtauksessa sille "uhittelevalle" Pöntölle. 

– Mutta hän veti ihan mahtavasti, olen kyllä hänestä tosi ylpeä ja fiiliksissä, ihanaa että sai heidät tänne. 

Putous lauantaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja