Pilvi Hämäläisen sketsihahmo Pönttö on saanut aikaan hämmentäviä reaktioita: "Koirat olivat oikeasti seonneet"

1:49
Putous-tähdet Dennis Nylund, Pilvi Hämäläinen ja Aija Pahkala paljastavat millaista palautetta ovat saaneet sketsihahmoistaan

Pilvi Hämäläisen luoma Pönttö-sketsihahmo on vaikuttanut vahvasti esiintymisillään suomalaiskotien koiriin. 

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen esitteli tuoreen sketsihahmonsa Pöntön Putouksen 13. tuotantokauden starttijaksossa lauantaina 16. tammikuuta. Jo heti ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeen Hämäläinen alkoi saada sosiaalisen median kautta palautetta sketsihahmostaan – joista monet tulivat monien koirien omistajilta. 

– Tuolla Instagramissa ihmiset olivat tehneet sellaisia stooreja, joihin olivat tägänneet mut, niin sitten pääsin näkemään, kun heidän koiransa olivat oikeasti seonneet ja haukkuneet ihan hirveästi kun Pönttö oli tullut telkkariin. Ja näin sellaisiakin, missä ne hyppivät sitä televisiota vasten ja haukkuivat hirveästi, hämmästynyt näyttelijä kertoi MTV Uutisille toisen suoran lähetyksen jälkeen. 

Myös heti toisen lähetyksen päättymisen jälkeen palautetta oli tullut siitä, kuinka Pönttö otti kantaa monille koirille hyvin ajankohtaiseen asiaan: talvitöppösten käyttöön. 

– Nyt oli jo tullut siitä, kun toi Pönttö käveli aika vaikeasti niillä töppösillä, niin oli tägätty tosielämän Pönttö: siellä oli sellainen koira, joka käveli todella vaikeasti kun sille oli laitettu kengät jalkaan. Kyllähän se raskasta on. 

Putous lauantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja