Mainos

Putkosen ”mustan listan” ihmiset kieltäytyvät kutsusta perussuomalaisten toimistolle

Osa perussuomalaisten Matti Putkosen ”mustan listan” ihmisistä on kieltäytynyt kutsusta vierailla perussuomalaisten puoluetoimistolla.

Putkonen kutsui listaamansa ihmiset toimistolle osallistumaan keskustelutilaisuuteen hänen ja kansanedustaja Olli Immosen kanssa.

Putkoselle lähettämässään vastauksessa Li Andersson, Eero Heinäluoma, Ville Niinistö, Jan Sundberg, Erkki Tuomioja, Tytti Tuppurainen, Antti Rinne ja Antti Vuorenrinne kuitenkin kieltäytyvät kutsusta. He kirjoittavat haluavansa puolueen puheenjohtajalta, ulkoministeri Timo Soinilta sekä puoluejohdolta lausunnon heidän suhtautumisestaan Immosen esiintymisiin ja kirjoituksiin.

– Nimenomaan tätä olemme vaatineet julkisuudessa, mutta jääneet ilman vastausta, eikä suljettu keskustelu kanssanne tarjoa vastausta kysymyksiimme.

Allekirjoittaneet muistuttavat vielä pitävänsä tärkeänä sitä, että keskustelu rasismista ja sitä vastaan toimimisesta pysyy julkisena.

– Katsomme, että ulkoministeri Soinin ja perussuomalaisten puoluejohdon tulisi käydä keskustelua julkisesti, sillä vastausta vaille on jäänyt myös Suomen kansa, he toteavat tiedotteessaan. 

Lue Putkosen lähettämä kirje kokonaisuudessaan:

Kutsukirje

Arvoisa kansanedustaja,

Kutsumme Sinut keskustelutilaisuuteen, joka pidetään maanantaina 7.9.2015 klo 10 alkaen Perussuomalaiset rp:n puoluetoimistossa osoitteessa Yrjönkatu 8 -10 B Helsinki. Vaihtoehtoiset ajat olisivat samana päivänä klo 12.00 ja 14.00.

Toivomme, että voisimme yhdessä kiihkottomasti keskustellen käydä läpi kansanedustaja Olli Immosen fb-kirjoituksesta noussutta kohua ja sen saattamista loppuun.

Keskustelulistalla on myös monikulttuurisuus ja se voimmeko yhdessä torjua monikulttuurisuuden lieveilmiötä. Laittomien ja laillisten maahan pyrkijöiden vyöry koettelee jo Schengen-järjestelmää ja kansallisten talouksien kestokykyä.  

Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus ilman yleisöä kysyä suoraan Olli Immoselta niistä asioista, jotka ovat Sinua vaivanneet.

Toivomme, että ottaisit kutsun vastaan. Yhteiskuntamme on vaarallisella tavalla jakautumassa. Meillä kaikilla on oltava vastuu siitä, että vihapuheet saadaan lopetettua ja pystytään palaamaan normaaliin demokraattiseen ja poliittiseen keskustelukulttuuriin.

Kunnioittavasti

Matti Putkonen

Työmies

0400 904 447


Lisätty 3.9. klo 13:39: Antti Rinteen nimi allekirjoittaneiden joukkoon. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.