Puskista NHL:n kulttipelaajaksi noussut hyökkääjä hassutteli Hall of Fame -valinnoilla – "Ala kirjoittaa puhettasi"

NHL-kaudella 2015-2016 suursuosioon noussut voimahyökkääjä John Scott on kommentoinut tuoreita Hall of Fame -valintoja nokkelasti. 

Hockey Hall of Fame -kunniagalleriaan valittiin tiistaina Hayley WickenheiserGuy Carbonneau, Vaclav Nedomansky, Sergei Zubov, Jim Rutherford ja Jerry York.

Uransa keväällä 2016 päättänyt Scott, 36, ei tule saamaan vastaavaa kunniaa, mutta tämä ei estänyt kaukalossa pelkoa herättänyttä hyökkääjää vitsailemasta asialla. 

– Enää kaksi vuotta, niin olen valintakelpoinen, Scott kommentoi tuoreita valintoja Twitterissä.

Tällä Scott viittasi uran jälkeiseen odotusaikaan ennen valintaa galleriaan. Itse asiassa odotusaika on pelaajien kohdalla kolme vuotta, joten käytännössä Scott olisi voitu valita jo tänä vuonna. Esimerkiksi Teemu Selänne sai kunnian heti ensimmäisessä mahdollisessa syklissä, kesällä 2017. Sama kunnia suotiin Wickenheiserille tässä valinnassa.  

Scott nousi yllättäen maineeseen kaudella 2015-2016, kun hän pääsi NHL:n tähdistöotteluun Arizona Coyotesin fanien erittäin aktiivisen äänestystempauksen avustuksella. Hän pelasi ottelussa, teki kaksi maalia ja sai arvokkaimman pelaajan palkinnon. Legenda oli syntynyt.  

Scottin heitto valinnoista kirvoitti myös hauskoja kommentteja. 

– Guy Carbonneau pääsi sisään, eikä hän pelannut koskaan tähdistöottelussa. Sinä olit tähdistöottelun MVP. Ala kirjoittaa puhettasi, eräs käyttäjä kommentoi

Scott pelasi NHL-urallaan 286 runkosarjaottelua tehoilla 5+6=11. Jäähyminuutteja hän summasi 544. 

Lähde: bardown.com

Lue myös:

    Uusimmat