Purra vahvistaa: Teuvo Hakkarainen ei ole perussuomalaisten ehdokkaana eurovaaleissa

Teuvo Hakkarainen ei ole perussuomalaisten ehdokas eurovaaleissa, näin Purra kommentoi 0:52
Teuvo Hakkarainen ei ole perussuomalaisten ehdokas eurovaaleissa, näin puolueen puheenjohtaja Riikka Purra kommentoi asiaa.

Perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran mukaan puolueen meppi Teuvo Hakkarainen ei ole ehdolla europarlamenttivaaleissa, vaikka Hakkarainen ilmoittautui jo itse aiemmin ehdokkaaksi.

Perussuomalaisten meppi Teuvo Hakkarainen ei ole ehdolla kesän europarlamenttivaaleissa, kertoo puolueen puheenjohtaja Riikka Purra. Purra vahvistaa tiedon MTV:n Asian ytimessä -ohjelmassa.

Purra ei kommentoi syytä sille, miksi puolue ei aseta Hakkaraista ehdokkaaksi.

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin poliisin selvittävän onko Hakkarainen syyllistynyt rikokseen. IS:n mukaan kyse on Hakkaraisen vero- ja tuloepäselvyyksistä.

Ristiriitaista tietoa

Hakkaraisen ehdokkuudesta on liikkunut aiemmin ristiriitaisia tietoja. 

Hakkarainen kertoi itse helmikuussa tavoittelevansa vaaleissa jatkokautta Brysselissä. Tuolloin perussuomalaisten puoluesihteeri Harri Vuorenpää kiisti Hakkaraisen ehdokkuuden.

Hakkarainen kertoi STT:lle saaneensa puhelun asiasta Vuorenpäältä, mutta totesi ettei voinut olla varma soittajan identiteetistä. Hän on vaatinut päätöksestä kirjallista tietoa perusteluineen.

– Sillä tavallahan se tapahtuu, eikä jonkun puhelinsoiton perusteella. Minä en sellaisesta välitä mitään, Hakkarainen totesi STT:lle.

Purra uskoo lakkojen jatkuvan niitä rajoittavaan lainsäädäntöön asti 1:06
Näin Riikka Purra uskoo poliittisten lakkojen jatkuvan.

Lue myös:

    Uusimmat