Puolustaja kuin maalivahti! Pelaaja ulos Manchester Unitedin euro-ottelussa – dramaattinen käänne käynnisti ilotulituksen

Pallon tielle kätensä kurottanut Club Brüggen puolustaja Simon Deli ajettiin ulos Manchester Unitedia vastaan jalkapallon Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksen toisessa osaottelussa. Manchesterilaiset ovat menneet tämän jälkeen menojaan.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ottelussa alkoi tapahtua 23. minuutilla. Unitedin Daniel James viritti laukauksensa, ja Brügge-puolustaja Deli heittäytyi rangaistusalueella sen tielle, vedon kädellään torjuen. Deli ajettiin tästä tempusta ulos, ja isännät saivat rangaistuslaukauksen. Bruno Fernandes sijoitti sen alakulmaan ja vei punapaidat 1–0-johtoon.

Brüggen jatkettua vajaalla Odion Ighalo ja Scott McTominay täydensivät sittemmin Unitedin taukojohdoksi 3–0. Otteluparin avausosa päättyi 1–1, ja manchesterilaiset ovat yhteislukemin 4–1 vahvasti kiinni jatkopaikassa.