Puoliso Senay Cocon hellepuuhat saivat Arman Alizadin ällistymään – fanit riensivät puolustamaan erikoista tapaa

8:29
Pakolaisena Suomeen saapunut Senay Coco kertoo, kuinka hän päätyi mukaan muotimaailmaan, jossa kohtasi puolisonsa Arman Alizadin

Arman Alizad kirjoitti Facebookiin päivityksen, jossa ihmetteli puolisonsa aftersun-kikkaa. Seuraajat kuitenkin riensivät puolustamaan erikoiselta kalskahtavaa konstia.

Suosikkijuontaja Arman Alizad julkaisi sunnuntain hellepäivänä veikeän päivityksen perheen vesipuistoreissun jälkeen. Päivityksessään hän hämmästelee puolisonsa Senay Cocon puuhia hellepäivänä.

– Tietää et on mamuvaimo, kun se palelee ja on ihan kananlihalla vesipuistossa 25 asteisessa vedessä ja kun päästään kotiin, se alkaa valelee ittensä ja kaikki skidit turkkilaisella jugurtilla koska se on "paras aftersun", Alizad ällisteli Facebookissa.

Monet Alizadin seuraajista riensivät puolustamaan puolison erikoiselta kuulostavaa aftersun-kikkaa.

– Se muuten on paras aftersun! Miun mummo jo sen opetti aikanaan. Yhdessä yössä hellitti pahasti palaneen ihon kiristys, eräs kommentoi.

– Se turkkilainen jugurtti on oikeesti ihoa rauhoittava. Ota oppia. Emäntäs on oikeassa, toinenkin komppasi.

–Jogurtti hyvä aftersun kyllä. Kun kakarat oli pieniä ja kiipeilivät noissa pihan sembramännyissä, niin paras konsti saada pihkat käsistä oli pestä ne margariinilla. Naapurin äidit sit varovasti kyselivät, että miksi teillä pestään kädet Flooralla...? Konstit on monet, kolmaskin muistuttelee.

Alizad, 49, ja hänen puolisonsa Senay, 33, edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä tammikuussa Kultainen Venla -gaalassa. Pari oli julkistanut Facebookissa seurustelusuhteensa joulukuussa.

– Minua jännitti todella paljon. Puhuttiin siitä Armanin kanssa pitkään. Se oli kova paikka, koska olen yleensä tehnyt vain töitä ja nyt menen sinne edustamaan puolisoani. Ihmisiä kiinnostaa paljon, että kuka minä olen, meikkitaiteilijana työskentelevä ja 1990-luvun alkupuolella pakolaisena Suomeen saapunut Senay kertoi jälkikäteen MTV Uutisten erikoishaastattelussa.

Kesäkuussa Alizad vahvisti Seiska-lehden haastattelussa, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

– Kyllä tieto pitää paikkansa. Raskaus on sujunut erinomaisesti ja olemme todella onnellisia, iloinen Alizad vahvisti lehdelle tiedot syysvauvasta.

Tuleva pienokainen on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Molemmilla on kuitenkin lapsia aiemmista suhteistaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja