Puhtoisen nörttipojan imago särkyy – Daniel Radcliffe avautuu alkoholiongelmistaan

Harry Potter -tähti avautuu alkoholiongelmistaan The Telegraphin haastattelussa. Hän paljastaa lopettaneensa juopottelun vasta kuukausi viimeisen Potter-elokuvan kuvausten jälkeen.

Harry Potter -elokuvien viimeinen osa julkaistiin neljä vuotta sitten. Elokuvasarjojen tähti paljastaa ryypänneensä rankasti niinä vuosina, kun elokuvia kuvattiin.  Daniel Radcliffe kertoo ottaneensa suuria riskejä ryyppyputkiensa aikana. Hän paljastaa muun muassa saaneensa muistikatkoksia julkisissa paikoissa.

– En voi kertoa, millainen olen humalassa, sillä en muista. Olen varmaan hyvin viihdyttävä, jos olen tajuissani. Sen jälkeen minusta täytyy pitää huolta. En enää halua herätä lukemaan 20 tekstiviestiä, joissa ihmetellään, missä minä olen ja olenko kunnossa.  

Alkoholiongelmat eivät korjautuneet helposti, mutta tällä hetkellä Radcliffe ei ole juonut pisaraakaan kolmeen vuoteen. Nyt hän rentoutuu lukemalla.

 – Luin paljon teini-iässä. Se oli asia, jonka ryyppääminen vei minulta pois. Minulla ei ollut energiaa, eikä tarvetta lukea mitään silloin. Olen siis saanut sen takaisin, tähti kertoo.

Hän voitti alkoholiongelmat lenkkeilyn ja kuntosaliharjoittelun avulla.

– Olen klisee ihmisestä, joka lopettaa. Aloin vain urheilla.

Radcliffe näyttää tällä hetkellä kuitenkin erittäin riutuneelta, sillä hän valmistautuu hyvin rankkaa roolia varten. Hän näyttelee Jungle-elokuvassa Bolivian viidakkoon eksyvää seikkailijaa. Potter-tähti on on valmistautunut rooliin syöden yhden kananrinnan ja proteiinipatukan päivässä. Myös kahvia ja tupakkaa on kulunut The Telegraphin mukaan kiitettävästi, eikä urheilua ole voinut harrastaa samaan tahtiin.

– Kaikki on siis menossa poskelleen, Radcliffe naureskelee.

Aiheesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja