Puhdas koti on nautinto

Osallistu kilpailuun ja voita upeita kodin puhtaana pitäviä palkintoja! Pääpalkintona oman kodin ilmainen suursiivous! Siivouksen lisäksi arvomme joka viikko kaikkien osallistujien kesken 40 euron arvoisen tuotepaketin. Palkinto sisältää: Tolu-puhdistusaineita, WC-Duck -tuotteita sekä Persil-pesuaineita.

1. Kuinka kauan pikasiivouksesi kestää?

a) 10 minuuttia
b) Pari tuntia
c) En harrasta pikasiivouksia
d) Potkaisen vaatteet sängyn alle parissa sekunnissa

VINKKI: Jos kotisi ei ole kaaoksessa, pikasiivous sujuu kätevästi 10 minuutissa. Tolu spraylla poistat nopeasti ja vaivattomasti mahdolliset tahrat kodin eri pinnoilta.

2. Miten pidät puiset huonekalut puhtaina?

a) Kuuraamalla ja kiillottamalla voimakkailla aineilla
b) Pyyhkimällä pölyt kerran viikossa
c) Käyttämällä puulle sopivia aineita
d) Vuoraamalla pöydät vanhoilla sanomalehdillä

VINKKI: Puiset huonekalut tulevat puhtaiksi niille sopivalla aineella. Puu Tolu sopii erityisesti kodin puu- ja parkettipintojen hoitoon, sillä siinä ei ole desinfioivia ainesosia vaan puuta hoitavia luonnonöljyjä. Puu Tolu hoitaa ja palauttaa puupinnan luonnollisen kiillon, sitä ei tarvitse huuhdella.

3. Säihkyvän kylpyhuoneen salaisuus?

a) Oikeat aineet
b) Jatkuva siivous ja kiillotus
b) Hyvä siivooja
c) Hammasharja ja kärsivällisyys

VINKKI: Parhaiten kylpyhuoneen siivous sujuu Tolu Kylpyhuoneen puhdistusaineella, jossa on myös kalkkia poistavia ainesosia. Sen käyttö on helppoa ja nopeaa, koska siinä on ainutlaatuinen vaahtoutuva suutin, jonka ansiosta vaikuttava aine pysyy pitempään myös pystysuorilla pinnoilla vaikuttaen tehokkaasti likaan. Ongelmalikaan suosittellaan Super Power Cleaner Sprayta, joka puhdistaa tehokkaasti lika- kalkki- ja saippuatahrat.

4. Millä peset lauteet?

a) Juuriharjalla
b) Tiskirätillä
c) Mopilla
d) En pese lauteita

VINKKI: Siivoa sauna perusteellisemmin ainakin muutaman kerran vuodessa. Kastele katto, puuseinät, lauteet ja ritilät ensin vedellä. Pese sitten Tolu Sauna -pullon ohjeen mukaisella liuoksella harjaa tai sieniliinaa käyttäen. Jos lauteet ovat kovin pinttyneet, pese ne hankaussienellä tai erityisellä saunaharjalla, jolla pääset myös laudelautojen väleihin. Jos mahdollista, kuivata lauteet, puupenkit ja lattiaritilät raikkaassa ulkoilmassa. Huuhtele hyvin.

5. Millä puhdistat vaikeat rasvatahrat?

a) Tehokkaalla aineella
b) Astianpesuaineella
c) Voimalla ja sisulla!
d) Pienet tahrat eivät haittaa

VINKKI: Tähän tarkoitukseen on kehitetty erikoistuote Tolu Keittiön puhdistussuihke, jossa on erityisesti rasvaa poistavia ainesosia. Sen ainutlaatuinen vaahdottava suihku helpottaa päivittäistä käyttöä ja tehostaa tuotteen vaikutusta rasvaisella pinnalla. Se tehoaa erityisen hyvin rasvaa kerääviin paikkoihin kuten liesituulettimiin, liesitasoon, pöytien ja kaapinovien pintoihin, mutta yhtä hyvin myös keittiössä käytettäviin kodinkoneisiin.

6. Mikä on tärkeintä astianpesussa?

a) Hyvä tiskiharja
b) Luotettava tiskiaine
c) Oikea pesujärjestys
d) Astinpesukone!

VINKKI: Luotettava tiskiaine irrottaa tehokkaasti rasvan ja pesee astiat kiiltävän puhtaiksi.

Kilpailuaika on 16.10-15.12.2006.
Pääpalkinnon arvo on 140 € ja tuotepaketin 40 €.
Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.
Kilpailun päätyttyä otamme voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä.

Lue myös:

    Uusimmat