PSG-tähti Lionel Messi sai kyseenalaisen puolustusroolin – tästä tilanteesta jalkapallolegenda jyrähti: "Epäkunnioittavaa!"

0:50
Lionel Messi sai kyseenalaisen puolustusroolin Manchester Cityn vapaapotkussa.

PSG-tähti Lionel Messi joutui erikoiseen rooliin Mestarien liigan ottelun viime hetkillä, kun Manchester City sai vapaapotkun vaaralliselta etäisyydeltä.

Ottelun yksi erikoisimmista hetkistä nähtiin lisäajalla, kun Manchester City sai vapaapotkun. PSG asetti muurinsa paikoilleen, kunnes muurissa seissyt Marquinhos huusi vieressä seisoneelle Messille ohjeistuksensa.

Argentiinalainen supertähti totteli joukkuetoveriaan ja asettui makaaman muurin taakse kyljelleen selkä kohti palloa. Jalkapallokentillä viime vuosina yleistyneen tempauksen tarkoitus on estää pallon sujahtaminen hyppäävän muurin alta.

Tilanne herätti runsaasti keskustelua ottelun jälkeen. Englannin jalkapallolegenda Rio Ferdinand ei sulattanut Messin puolustusroolia.

– Tuo on epäkunnioittavaa! Minä en hyväksyisi tuota. Jos minä pelaisin tuossa joukkueessa, sanoisin Messille, että minä makaan maassa sinun puolestasi. Messi ei likaa paitaansa. Messi ei tee niin, Ferdinand jyrisi BT Sportin lähetyksessä.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja