Herttuatar Catherine ja prinssi William edustivat maatilalla – kuninkaalliset tarttuivat myös traktorin rattiin

2:33
Tällainen oli prinssi Philipin elämä kuningatar Elisabetin rinnalla

Cambridgen herttuapari vieraili maatilalla Englannissa.

Kuninkaallinen pariskunta prinssi William ja herttuatar Catherine viettivät edustuspäivää Englannin maaseudulla tiistaina. Herttuaparin ensimmäinen Lontoon ulkopuolinen edustustehtävä koronapandemian alettua sijoittui Pohjois-Englannissa olevalle maatilalle, jossa he pääsivät ajamaan traktoria ja taluttamaan lammasta.

Kuninkaallisten virallisella Instagram-tilillä julkaistiin video herttuaparin vierailusta. Videolla kuninkaalliset tapaavat eri eläimiä ja kokeilevat traktoria.

Pari tapasi tilalla tilan omistajat, jotka kertoivat heille eläinten kasvatuksesta. Heille myös esiteltiin maanviljelyä. Lopuksi he istuutuivat heinäpaalien päälle ja keskustelivat paikallisten viljelijöiden kanssa viime vuoden vaikutuksista heidän työhönsä ja kotioloihinsa. Myös mielenterveys oli puheenaiheena.

– Se on yksi ajankohtainen asia. Kun olet kotona koko päivän, se alkaa rasittamaan ihmisiä ja pandemia on ottanut pois nuo selviytymismekanismit, William kertoo.

Herttuattarella oli maatilalla yllään ruskeat saapikkaat, farkut, villapaita ja vihreä kevyt takki. Prinssi William oli pukeutunut vihreään kevyttoppatakkiin ja farkkuihin.

Pari viettää huomenna torstaina 29. huhtikuuta 10-vuotishääpäiväänsä.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja