Prinssi William erosi tyttöystävästään

Britannian kruununprinssi William on eronnut pitkäaikaisesta tyttöystävästään Kate Middletonista. Brittiläisen Sun-lehden tietojen mukaan eropäätös oli yhteinen. Williamin ystävät ovat vahvistaneet lehden väittämät todeksi, mutta kuningasperheen edustaja ei ole suostunut kommentoimaan asiaa toteamalla, että "me emme puhu hänen yksityisasioistaan".

Prinssi William tutustui Middletoniin opiskellessaan St Andrewn yliopistossa Skotlannissa. Nuoret ehtivät tutustua toisiinsa suojassa medianhuomiolta. Heidän suhteensa selvisi lehdistölle vasta neljän vuoden jälkeen. Ystävyytenä alkanut suhde lämpeni myöhemmin rakkaudeksi.

Älykkääksi, hiljaiseksi, tyylikkääksi ja hillityksi kuvailtua Katea on pidetty potentiaalisena kuninkaan vaimona. Middletonia on usein verrattu edukseen vuonna 1997 auto-onnettomuudessa menehtyneeseen prinsessa Dianaan. Toisin kuin Williamin edesmennyt äiti, Kate Middleton sai alusta asti kuningasperheen hyväksynnän puolelleen. Brittitabloidit povasivat hänestä kuningatar Katea. Williamin ja Katen rakkaus ei kestänyt jatkuvaa erillä oloa. Lehden haastattelemat kruununprinssin ystävät kertoivat nuoren parin ajautuneen erilleen, sen jälkeen kun William valmistui yliopistosta.

- Mitä Kateen tulee, William ei yksinkertaisesti huomioinut häntä tarpeeksi. Kate tunsi suurta turhautumista, koska heidän suhteensa tuntui menevän kovaa vauhtia takapakkia, Williamin ystävä kertoi lehdelle.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat