Prinssi Nicolas edusti hurmaavana seikkailupuiston avajaisissa

Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neil kuhertelivat kameran edessä 0:44
Näin Ruotsin prinsessa Madeleine kertoi kihlauksestaan Chris O'Neilin kanssa

Prinssi Nicolas edusti hurmaavana seikkailupuiston avajaisissa. 

Ruotsin prinsessa Madeleine ja hänen aviomiehensä Chris O'Neil edustivat Höga Kustenissa ja Skulebergetissä, kerrotaan Ruotsin hovin virallisella Kungahuset-sivustolla.

Pariskunta vieraili maailmanperintökohteessa, koska prinssi Nicolas sai Ångermanlandin herttuan arvonimen ja sen ohella alueella sijaitsevan seikkailupuiston kastelahjaksi vuonna 2015. Västernorrlandin lääninhallitus luovutti hänelle puiston arvonimen mukana. 

Perheen vierailuohjelmaan kuului seikkailupuiston vihkiminen sekä opastettu kierros Höga Kustenin maisemissa. 

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä

– Tänään prinssi Nicolas, Ångermanlandin herttua, vieraili maailmanperintöluetteloon kuuluvalla korkealla rannikolla prinsessa Madeleinen ja Christopher O’Neillin kanssa, ruotsin hovin Instagram-tilillä vahvistetaan. 

Pikku prinssiä varten seikkailupuiston vihkiäiskaavaa oli hieman muutettu ikätasoa vastaavaksi. Kun tavallisesti nauha leikataan poikki saksilla, niin prinssi Nicolas sai kuvaannollisesti katkaista nauhan liukumalla sen läpi liukumäessä. 

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa prinssin ja hänen perheensä tervetulleiksi vihkimään seikkailupuiston virallisesti. Toivon, että se on ikimuistoinen tilaisuus sekä leikkisyyttä että uteliaisuutta herättävälle prinssille oppia ja tutkia lisää Höga Kustenista ja Ångermanlandista, kommentoi kuvernööri Berit HögmanKramfors Kommunin sivustolla. 

Prinssi Nicolaksen vihkimä seikkailupuisto sijaitsee Skulebergetin alueella, joka on 10 500 vuotta sitten jääkauden päättymisen jälkeen kohonnut lähestulkoon 300 metriä, ja alueella on mahtavat näköalat. Seikkailupuiston tarkoitus on houkutella paikalle enemmän turismia, koska alue on merkitty maailmanperintökohteeksi. 

Lue myös:

    Uusimmat