Prinssi Charlesin ja Camillan yli neljän miljoonan ex-koti on nyt myytävänä – 700 vuotta vanhaan taloon kätkeytyy riipivä seikka

Prinssi Charles ennustaa sään BBC-kanavan säätiedotuksessa.

Kerrotaan, että herttuatar Camilla olisi aistinut talossa kummituksen. 

Prinssi Charlesin ja herttuatar Camillanentinen maatila on myynnissä. Kyseinen paikka on siitäkin merkityksellinen, sillä nuori Charles kosi siellä aikoinaan jo edesmennyttä prinesssa Dianaa. Se on  myös paikka, jossa Charlesilla tuli salasuhde nykyisin Cornwallin herttuatar Camillan kanssa, joka asui tuolloin vielä silloisen aviomiehensä Andrew Parker-Bowlesin kanssa.

Nyt kyseinen tila, jossa väitetään kummittelevan, on myynnissä. Tilaa ei saa omakseen aivan pikkusummalla, sillä hintaa tiluksilla on noin 4,18 miljoonaa euroa. 

Kahdeksan makuuhuoneen ja neljän kylpyhuoneen Bolehyde Manor -niminen talo sijaitsee Allingtonissa, Wiltshiressä. Linnamaisen rakennuksen pihalla on uima-allas, tenniskenttä, puumaja, vierasmajoituspaikkoja, asuntoja henkilöstölle, sekä lukuisia puutarhoja 80 hehtaarin maalla. 

Kodissa on vastaanottohalli, olohuone, viinivarasto ja kahdeksan makuuhuonetta. Talon katseenvangitsijana on tumma tammilattia, avotakat ja koristeellisesti veistetyt portaat. Kodin arvioidaan olevan noin 700 vuotta vanha.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Hulppeiden tilusten taakse kätkeytyy myös selkäkarvoja riipivä tarina. 

Dailymailin julkaisemassa artikkelissa kerrotaan, että Camilla uskoi talossa kummittelevan, ei kuitenkaan tavalla, joka olisi pelottanut häntä. Hän oli tuntenut haamun läsnäolon, kun hän oli ollut katsomassa televisiota. Haamu oli istunut hänen vieressään ja vaihtanut kanavia. Biografi Penny Junor on sanonut, että herttuatar ei nähnyt haamua, mutta oli tuntenut sen vieressään. 

– Hän nauroi aina sitä, kun hän ja haamu halusivat katsoa eri kanavia, Penny Junior on kertonut. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja